• Yes, we kunnen nog 3 weken gaan SPORTEN!

Gezamenlijk organiseren het voetbal, de hockey, het basketbal, de turnvereniging, de dansclub, de rugbyvereniging en de SportBSO iedere woensdag en iedere vrijdag leuke activiteiten voor alle basisschoolleerlingen uit Bemmel. Dit doen we tot eind maart!

WOENSDAG:

Van 16:00 tot 17:30 is er een programma op de kunstgrasvelden bij de Voetbalclub SC Bemmel. Met vrije voetbaltraining door de trainers en vrijwilligers van SC Bemmel. Daarnaast komen de andere verenigingen afwisselend clinics aanbieden.

VRIJDAG:
    Van 15:30 tot 17:15 is er een sportprogramma op de kunstgrasvelden van hockeyclub MHC Bemmel. Met iedere week vier verschillende verenigingen die kleine clinics aanbieden op de velden.

Wat is verder belangrijk:

• Zorg dat je een kaartje bij hebt met naam en telefoonnummer van ouders (vrijdag)
    • Zorg dat je wat te drinken bij je hebt
    • Neem schoolvriendjes en vriendinnetjes mee
    • Wij houden ons aan de coronaregels Kiss and Ride! Afzetten en halen bij de poort en ouders mogen hierbij niet in groepjes met elkaar staan te wachten
    • Vrije inloop en geen aanmelding verplicht!

Natuurlijk mag je allebei de dagen komen als je wilt. Houd voor alle info de social mediakanalen van de clubs in de gaten!

Wij hebben er veel zin in de aankomende weken, jullie ook?