• Beste scheidsrechterscoördinator,

Scheidsrechters; ze zijn onmisbaar. Ze leveren een bijdrage aan het voetbalplezier van vele voetballers en voetballiefhebbers. En daarnaast ontwikkelen scheidsrechters zichzelf. Ze doen ervaring op die zowel binnen als buiten het veld waardevol is. Om dat aan potentiele scheidsrechters te laten zien is onderstaande wervingsvideo gemaakt.

Video

Deze video kun jij als scheidsrechterscoördinator gebruiken in de werving van nieuwe verenigingsscheidsrechters. Plaats de video bijvoorbeeld op de website en sociale kanalen van de vereniging.

Er staan weer veel opleidingen tot (verenigings)scheidsrechter open, dus het is nu de tijd om de werving te starten! Daarnaast is het altijd mogelijk een verenigingspakket af te nemen. Kijk voor meer informatie op KNVB Assist Scheidsrechters.

Clubarbitragebeleid
    Om tot goede arbitrage te komen, is het opstellen, uitvoeren en borgen van clubarbitragebeleid bij een vereniging van groot belang. Aan de slag met clubarbitragebeleid? Bekijk het stappenplan op KNVB Assist Scheidsrechters.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de medewerker organisatie clubarbitrage uit jouw regio.