• Vriendentoernooi 8 mei 2019

Beste ouders, verzorgers en spelers,

Op woensdagmiddag worden er normaal gesproken trainingen georganiseerd voor een aantal teams. Dit wordt door sport en bewegen leerlingen gedaan vanuit het ROC in Nijmegen.

Op woensdag 8 mei zal er vanuit het ROC een toernooi georganiseerd worden bij Sportclub Bemmel. Dit toernooi wordt het ‘vriendentoernooi’ genoemd.

De spelregels gaan als volgt. Een speler die op woensdagmiddag meedoet bij deze trainingen mag op woensdagmiddag 8 mei een vriend of vriendin meenemen. Dit mag een vriend of vriendin zijn maar ook een broer(tje) of zus(je). Als het maar ongeveer van dezelfde leeftijdscategorie is. Hij of zij die meegaat hoeft niet op voetbal te zitten.

Hoe meld ik me aan?

Onder aan deze brief kunt u het inschrijfformulier vinden. Als u deze invult en naar het e-mailadres wat hieronder staat stuurt is de inschrijving voltooid.

rocnijmegensportenbewegen@gmail.com

ook voor vragen kunt u mailen!

Afwezigheid:

Graag zouden wij willen weten wie er afwezig is, daarom hopen wij zodra uw kind niet aanwezig kan zijn, ook een mail te sturen naar het email adres.

rocnijmegensportenbewegen@gmail.com

ook voor vragen kunt u mailen!

Tijden:

De spelers die normaal van 15:15 tot 16:15 trainen. Het toernooi zal voor jullie van 15:15 tot 16:40 duren. Voor de kinderen die normaal trainen van 16:30 tot 17:30. Het toernooi zal voor jullie van 16:50 tot 18:25 duren.

Voor de kinderen die normaal trainen van 16:30 tot 17:30, voor jullie is de vraag. Willen jullie proberen om 2 of 3 kinderen mee te nemen?

Ook zoeken wij nog vrijwilligers die een team kunnen begeleiden. Als u dit wilt kunt u dit in de mail beschrijven.

HET IS NIET VERPLICHT OM IEMAND MEE TE NEMEN ALLEEN WE HOPEN DAT IEDEREEEN IEMAND KAN MEENEMEN.

Met vriendelijke groet,

Steven Weijers en Bram Bravenboer