• Vriendenloterij bel actie op vrijdag 30 oktober

Speel mee met de VriendenLoterij en steun SC Bemmel. Als je meedoet dan komt ruim 40% van je inleg (lotprijs) ten goede aan onze club. Als deelnemer aan de Vriendenloterij maak je bovendien maandelijks kans op mooie prijzen!

Vrijdag 30 oktober organiseert SC Bemmel een belactie. Leden van SC Bemmel kunnen u die avond vanaf 18.00 uur telefonisch benaderen om mee te spelen met de Vriendenloterij. En doe je al mee, dan kun je een bijdrage leveren door je lot om te laten zetten op naam van Bemmel begunstigde.

De opbrengst gebruiken voor clubactiviteiten en de verdere ontwikkeling van het meiden en damesvoetbal bij SC Bemmel
    Aarzel daarom niet lang en speel voor SC Bemmel mee met de Vriendenloterij. En als wij je mogen benaderen laat het even weten. Alvast bedankt.