• Update inzake de laatste richtlijnen rond het Corona-virus

Leden en vrienden van Sportclub Bemmel,

Hierbij weer een update naar aanleiding van de laatste Corona-richtlijnen.

Zoals afgelopen dinsdag afgekondigd kunnen we weer voorzichtig beginnen met het maken van de 1e kleine stapjes.

En juist omdat we alles zeer gecontroleerd en gestructureerd zullen moeten aanpakken wil ik eerst beginnen met een aantal dingen die (voorlopig) nog NIET kunnen.

NIET:
    1. de kantine blijft compleet gesloten !
    2. de kleedkamers worden niet gebruikt !
    3. de seniorenteams kunnen niet trainen !
    4. het complex blijft overdag nog gesloten !
    5. de ROC-trainingen worden niet afgemaakt !
    6. de zeskamp wordt dit jaar niet gehouden !
    7. het minikamp gaat eveneens niet door !
    8. geen vergaderingen op de club !
    9. geen 'kijkers' langs de velden !

Op dit moment zijn we als bestuur nog in afwachting van eventuele nadere richtlijnen die volgen vanuit de gemeente Lingewaard en/of de KNVB.

Uiteraard zullen we deze nadere richtlijnen ook onvoorwaardelijk meenemen in de binnenkort al te nemen 1e kleine stapjes.

Vooruitlopend hierop inventariseren Fred Joosten en Barry Heijse de trainingswensen van alle jeugdteams.

WEL:
    1. SportBSO (Bas Disveld) kan vanaf 11 mei weer volop gaan draaien (met aangepaste richtlijnen)
    2. SoccerSkills (Swen Rovroy) kan vanaf 1 mei weer beginnen met de nieuwe talententrainingen (met aangepaste richtlijnen)
    3. Keepersaction (fam. Lucke) kan vanaf 1 mei weer beginnen met de nieuwe keeperstrainingen (met aangepaste richtlijnen)
    4. Jeugdteams (t/m JO11) kunnen weer als heel team trainen (met aangepaste richtlijnen en a.h.v. de lopende inventarisatie)
    5. Jeugdteams (t/m JO19) mogen wel weer trainen, maar met inachtneming van 1,5 m afstand (met aangepaste richtlijnen en a.h.v. de lopende inventarisatie)
    6. Trainen kan alleen op de kunstgrasvelden (onderhoud aan de grasvelden is reeds gestart)
    7. Woensdagmiddagen en zaterdagen zijn ook aan te geven als mogelijk trainingsmoment

Aan de hand van de inventarisatie van de wensen van de jeugdteams (uiterlijk zondag antwoord) zullen we een nieuw trainingsschema maken en publiceren.

Ook kijken we nog hoe we de terreinknechten het beste in kunnen zetten en hoe we het betreden en het verlaten van het complex het beste kunnen organiseren.

Vooralsnog kijken we nog even niet verder vooruit dan tot 20 mei, maar we sluiten niet uit dat we daarna gewoon door kunnen gaan en wellicht ook nog tot in de zomer.

Als bestuur zijn we natuurlijk ook bezig om te kijken welke overige (financiële) gevolgen deze crisis op de club heeft en vragen jullie om je club te blijven steunen.

Rest ons niets anders dan jullie allen veel gezondheid toe te wensen en de richtlijnen en procedures heel strak te blijven volgen zodat we elkaar snel weer zien.

Jullie bestuur