• Update effect van Corona-virus op Sportclub Bemmel

Beste leden en vrienden van Sportclub Bemmel,
    Gisteravond heeft het kabinet de maatregelen die afgekondigd waren t/m 6 april ook doorgetrokken t/m 28 april.
    Tevens is hieruit naar voren gekomen dat er dit seizoen geen reguliere voetbalwedstrijden meer gespeeld worden.
    Ofwel, alle competitie- en bekerwedstrijden zijn hiermee komen te vervallen.
    Hoe vervelend dit ook is, het geeft ons elk geval wel een stukje duidelijkheid.
    Duidelijkheid om als bestuur verder te gaan kijken welke maatregelen we eventueel nog meer moeten gaan treffen.
    Hoe kunnen we, ondanks Corona, de voorbereiding voor komend seizoen toch zo goed mogelijk blijven uitvoeren ?
    Wat betekenen deze maatregelen financieel voor de club, afnemers, leveranciers, sponsors en overige betrokkenen ?
    Moge duidelijk zijn dat die vragen niet direct te beantwoorden zijn, maar hier buigen we ons komende periode over.
    Ook moeten we kijken wat we kunnen doen wanneer de maatregelen wel of niet worden gewijzigd op of na 28 april.
    Niemand weet op dit moment precies wat de komende periode ons zal gaan brengen en waar dit zal gaan eindigen.
    In elk geval blijven wij wel strikt de richtlijnen van het RIVM en de KNVB opvolgen!!!

Bij Sportclub Bemmel blijven de volgende regels als gevolg van het Corona-virus derhalve gelden:
    - in elk geval is er tenminste tot en met 28 april totaal geen voetbal meer (geen wedstrijden en trainingen)
    - in elk geval is het tenminste tot en met 28 april voor iedereen VERBODEN onze accomodatie te betreden
    - inzamelen van het oud papier is momenteel onderwerp van overleg met de gemeente en de inzamelaar

Zodra we weer meer informatie hebben zullen we dit uiteraard direct oppakken en aan jullie communiceren.
    Mochten er ondertussen nog vragen ontstaan, kunnen jullie die te allen tijde stellen aan jullie bestuursleden.
    Laten we hopen dat we het einde van dit verloren seizoen mogelijk toch met een spetterende en verbindende zeskamp af kunnen sluiten !!!
    Namens Sportclub Bemmel; blijf fit en gezond en we zien elkaar hopelijk heel snel weer op de voetbalvelden.
    De bestuursleden