• Uitnodiging clubavond met Bjorn Kuipers

Beste leden en vrijwilligers van Sportclub Bemmel,

Eindelijk, we mogen weer! Het overgrote deel van de bevolking is gevaccineerd en/of heeft antistoffen aangemaakt en dat betekent dat we ons weer kunnen opmaken voor een seizoen vol voetbalplezier en leuke activiteiten. Uiteraard wel met inachtneming van de geldende Coronaregels.

We kunnen daarom niet wachten om u weer te ontmoeten en welkom te heten bij Sportclub Bemmel, onze mooie club die ook nog eens 75 jaar bestaat.

Om de daad maar gelijk bij het woord te voegen hebben wij een aansprekende en spraakmakende activiteit georganiseerd op maandag 27 september op het terrein van Sportclub Bemmel.

U bent dan als gewaardeerde en loyale leden en vrijwilligers vanaf 19.30 uur onze gast. We maken ons op voor een mooi programma in een verassend en passend decor georganiseerd door onze sponsorcommissie. Die avond is namelijk niemand minder dan onze ex toparbiter Bjorn Kuipers onze gast (spreker).

Bjorn Kuipers floot onlangs op imponerende wijze de finale van het EK en nam recentelijk afscheid van het topvoetbal in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV. Op 27 september neemt Kuipers u mee in zijn zeer imposante carrière, waar hij in ruim 15 jaar topvoetbal zo’n beetje alles heeft gezien en meegemaakt. Op 27 september hoort u alle ins en outs. Van Messi tot Neymar, van WK tot Europa League finale en van het runnen van een Jumbo supermarkt tot voor- en nadelen van de veelbesproken VAR. Kortom, allerlei interessante, leuke, maar bovenal boeiende zaken worden deze avond uitgelicht en met bewegende beelden ondersteund.

Deze topavond sluiten we af met een gezellige, informele borrel!

Uw aanwezigheid stellen wij zeer op prijs. In verband met Corona, maar zeker ook voor een goed verloop van het avondprogramma is aanmelden verplicht. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om ons per mail te laten weten of wij op uw komst kunnen rekenen! AANMELDEN : secretariaat@sportclubbemmel.nl; Bij voorbaat dank voor de moeite.
    Tevens zult u bij aankomst bij de poort van het terrein gevraagd worden uw vaccinatiebewijs (middels Corona app of vaccinatiebewijs) te tonen. Zonder geldig bewijs kunnen we u helaas geen toegang tot het terrein verlenen!

Het programma op maandag 27 september ziet er ongeveer als volgt uit.

19.30 uur: ontvangst en welkomstdrankje onder de tribune van SC Bemmel
    20.00 uur: aanvang programma met o.a. gastspreker Bjorn Kuipers
    21.30 uur: informele naborrel onder de tribune

Wij verheugen ons enorm op uw komst. Tot maandag 27 september!

Met sportieve groet

Bestuur SC Bemmel