• Topnieuws voor SoccerSKILLS-talenten: nieuwe trajecten in seizoen 2020/2021! (schrijf je nu in!)

  Goedenavond beste talenten en ouders,

  Het huidige traject van SoccerSKILLS, waar het plezier en het enthousiasme bij de deelnemers zichtbaar te zien is op het veld (!), is sinds afgelopen vrijdag over de helft (momenteel zijn 6 van de 11 trainingen afgewerkt) en met blijdschap mag ik vandaag goed nieuws brengen: SoccerSKILLS zal ook volgend seizoen de bekende voetbaltrajecten gaan aanbieden! Het eerste traject van het seizoen 2020/2021 zal plaatsvinden van vrijdag 11 september 2020 tot en met vrijdag 11 december 2020. Dit betreffen 14 trainingen, waaronder zoals beloofd 2 extra trainingen ter tegemoetkoming voor de gemiste “Corona-trainingen” in de maanden maart en april. Het huidig lopende traject kent ook 2 extra trainingen ten opzichte van het oorspronkelijk geplande traject van 1 mei tot en met 10 juli.

   

  Kortom, we gaan ook komend seizoen door met SoccerSKILLS!

   

  Het past precies….

  Per ingang van het nieuwe seizoen word ik hoofdtrainer van NEC Nijmegen o10, SC Bemmel o17-1 en SC Bemmel 2 (zondag). Het was dan ook de vraag of ik alles kon gaan combineren, want naast mijn trainerschap bij de bovengenoemde teams per 1 augustus 2020, organiseer ik dit seizoen natuurlijk ook de trainingen van SoccerSKILLS en coördineer/begeleid ik de ROC-studenten bij de woensdagmiddagtrainingen op de voetbalclub. Ook de ROC-trainingen blijf ik komend seizoen coördineren. Nadat ik een aantal weken geleden tijdens een gesprek bij NEC te horen heb gekregen dat ik op de dinsdag en donderdag op sportcomplex De Eendracht in Nijmegen ga trainen in plaats van ook nog op de vrijdag, kon ik met grote vreugde beslissen dat voetbalschool SoccerSKILLS op de vrijdagavond kan blijven bestaan!

   

  Motivatie om door te gaan

  Mijn grootste motivatie om door te gaan: het plezier van het kind. We trainen hard, met veel variatie aan oefeningen en materialen, maar bij SoccerSKILLS staat het plezier en het zelfvertrouwen van een kind altijd centraal. Ooit, alweer 4 jaar geleden, ben ik met SoccerSKILLS gestart omdat ik het belangrijk vind dat jonge spelers en speelsters in deze leeftijdscategorieën de mogelijkheid verdienen om te leren, plezier te hebben en zelfvertrouwen te kweken binnen een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de kern van mijn motivatie om mezelf in te zetten voor de jeugd en dat blijft de motivatie om ook komend seizoen met hopelijk weer meer dan 60 (!) kids op het veld te staan. Positief coachen, individuele aandacht en complimenteren zijn daarbij belangrijke componenten die we gebruiken, maar het enthousiasme en de blijdschap van de kids is het mooiste wat wij kunnen terugkrijgen.

   

  Schrijf je nu in!

  De inschrijvingen voor het gloednieuwe traject van SoccerSKILLS in september 2020 zijn vanaf nu geopend. Inschrijven kan gemakkelijk door een mail terug te sturen met hierin de naam van het kind en zijn leeftijd. Aanmelden kan ook via WhatsApp, stuur dan een berichtje naar 06-37545009. Vervolgens ontvangen jullie een bericht terug met hierin verdere informatie voor het definitief inschrijven van de speler. Voor het nieuwe traject wordt een eenmalig bedrag van 80,00 euro per speler gevraagd. Hiervoor krijgt de speler 14 trainingen waaraan deelgenomen kan worden.

   

  Hieronder vinden jullie verdere informatie over de indeling. Er is altijd ruimte om te overleggen bij welke groep een speler of speelster wordt ingedeeld. Voorafgaande de training deel ik de groepen in. Ik houd er dan rekening mee dat vriendjes en vriendinnetjes die bij elkaar willen worden ingedeeld, ook samen gaan trainen. We trainen op veld 5 en dat is het achterste kunstgrasveld van de sportclub. SoccerSKILLS hanteert de volgende groepen en tijden:

   

  • Spelers met de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar (o10 en ouder) trainen van 18:15 uur tot en met 19:15 uur. De spelers worden om 18:10 uur aanwezig verwacht.
  • Spelers met de leeftijd van 8 jaar en jonger (o9 en jonger) trainen van 17:00 uur tot en met 18:00 uur. De spelers worden om 16:55 uur aanwezig verwacht.

   

  De trainingen vinden plaats op de vrijdagavonden van 11 september, 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 23 oktober, 30 oktober, 6 november, 13 november, 20 november, 27 november, 4 december en 11 december. 

   

  Richtlijnen RIVM & SC Bemmel omtrent Corona

  Voorlopig blijven we trainen volgens de RIVM-richtlijnen en de door SC Bemmel opgestelde afspraken. Dit gaat naar mijn beleving erg goed: iedereen houdt zich er strak aan. Top! Als er versoepelingen van de maatregelen plaatsvinden, laat ik dat meteen weten. Zo hoop ik dat de ouders snel weer aan de zijkant mogen staan om hun kind(eren) te zien trainen. De trainers van SoccerSKILLS mogen sinds 1 juni weer binnen anderhalve meter van de spelers komen. Dit geldt echter nog niet voor mij, dus zal ik ook nog steeds anderhalve meter afstand houden. Het protocol met betrekking tot de RIVM-richtlijnen gefocust op SoccerSKILLS, vinden jullie in de bijlage. Hopelijk is alles weer richting het normale als we in september gaan starten met een nieuw traject! Voor updates houden we rond die tijd natuurlijk nauw contact.

   

  Sfeerimpressies

  Gedurende afgelopen maanden heb ik op 2 trainingsmomenten beelden gemaakt en gemonteerd in een tweetal promofilmpjes. Wil je een impressie krijgen van wat er onder andere gedaan wordt tijdens de trainingen van voetbalschool SoccerSKILLS? Check de filmpjes hieronder!

   

  Iedereen is welkom!

  Ook dit seizoen is het voor mij weer genieten om te zien dat zoveel kinderen plezier hebben en voetballen bij SoccerSKILLS. SoccerSKILLS is er voor iedereen: selectiespelers, niet-selectiespelers, meisjes, jongens, vriendjes, vriendinnetjes, teamgenootjes en spelers die niet bij SC Bemmel voetballen. Uit ervaring blijkt dat SoccerSKILLS een mooie mix van spelers mag verwelkomen uit de hierboven genoemde categorieën. Neem je vriendjes, vriendinnetjes en teamgenootjes mee naar de trainingen van SoccerSKILLS!

   

  Doe je komend seizoen (weer) mee met SoccerSKILLS en heb je interesse om deel te nemen? Schrijf je nu in door een bericht terug te sturen! Vol = vol.

   

  Ik hoor graag welke speler(s) ook komend seizoen actief willen zijn bij SoccerSKILLS!

   

  Met vriendelijke en sportieve groet,

   

  Swen Rovroy

   

  Afgestudeerd toegepast psycholoog 

  Hogeschool Arnhem/Nijmegen

  LinkedIn:https://nl.linkedin.com/in/swen-rovroy-62b88aa9

  Contact:szwenn14@hotmail.com 

   

  Hoofdtrainer Sportclub Bemmel JO17-1 categorie voetbal

  www.sportclubbemmel.nl 

  Gediplomeerd trainer UEFA B (KNVB TC2)

   

  Hoofdtrainer Sportclub Bemmel 2 [per 1 augustus 2020] categorie voetbal

  www.sportclubbemmel.nl 

  Gediplomeerd trainer UEFA B (KNVB TC2)

   

  Hoofdtrainer NEC Nijmegen o10 [per 1 augustus 2020] categorie voetbal

  https://www.voetbalacademienec.nl/

  Gediplomeerd trainer UEFA B (KNVB TC2)


  Voetbalschool SoccerSKILLS

  Contact: voetbalschool.swenrovroy@hotmail.com 

  Website: http://szwenn14.wix.com/soccerskills  

   

  Stagebegeleider ROC-studenten 

   

  Contact

  Tel: 0637545009

  E-mail: szwenn14@hotmail.com