• Toernooien

  Op deze pagina staan de uitnodigingen voor deelname aan toernooien van andere verenigingen.

  Verzoek bij bevestiging van deelname dit ook te melden op wedstrijden@sportclubbemmel.nl zodat we weten welk team op welke dag op toernooi is.

   

 • EEN SUPERGAAF EN GEZELLIG TOERNOOI VOOR IEDER MEIDENTEAM!

 • Vereniging: SV Wilhelminaschool Hengelo (OV)

  Datum:        zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023

  Teams:        MO9 - MO10 - MO11 - MO13 (8-tal, 'half veld')
                      MO13 (11-tal, 'heel veld') - MO15 - MO17 - MO20

 • Beste sportvrienden,

  SV Wilhelminaschool (Hengelo OV) wil graag bij deze de meidenteams van uw vereniging van harte uitnodigen voor het SV Wilhelminaschool Meidentoernooi 2023, dat gehouden zal worden op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023.

  Ons groots opgezette en supergezellige SV Wilhelminaschool Meidentoernooi, dat zich mag rekenen tot de grootste meidentoernooien van Nederland,  misschien is het zelfs wel het allergrootste. Zo mochten wij in 2022 ook weer een 1500-tal (!) voetbalmeiden verwelkomen op ons Meidentoernooi. Meidenteams uit heel Nederland en zelfs van over de landsgrenzen hebben er samen wederom een onvergetelijk evenement van gemaakt.

  Op ons Meidentoernooi zullen ook in 2023 ongetwijfeld weer vele Duitse meidenteams hun opwachting maken. De zogenaamde 'interlands' geven dan ook altijd een speciaal tintje aan ons Meidentoernooi, harstikke leuk natuurlijk voor de voetbalmeiden.

  Met meidenteams vanuit het hele land en zelfs dus van over de landsgrenzen belooft ons Meidentoernooi in 2023 weer een waar meidenvoetbalfeest te worden op zaterdag 17 en zondag 18 juni.

  Bovendien viert ons Meidentoernooi in 2023 haar eerste lustrum, en daarom zullen wij zeker in juni 2023 als toernooi-organisatie wederom álles uit de kast trekken om het voor de voetbalmeiden een onvergetelijk Meidentoernooi te laten zijn.

  Een Meidentoernooi als fantastische afsluiting van weer een gezellig en sportief voetbalseizoen van alle voetbalmeiden.

  Iedere leeftijdsgroep zal één dagdeel op ons Meidentoernooi in actie komen.

  Op zaterdag 17 juni 2023 zal er op ons Meidentoernooi gevoetbald worden door de MO9-, MO10-, MO11- en MO15-teams.
  MO9-, MO10- en MO11-teams op zaterdagochtend 17 juni.
  MO15-teams op zaterdagmiddag 17 juni.

  Op zondag 18 juni 2023 zal er op ons Meidentoernooi gevoetbald worden door de MO13-, MO17- en MO20-teams.
  MO13-teams ( zowel 8- als 11-tallen) op zondagochtend 18 juni.
  MO17- en MO20-teams op zondagmiddag 18 juni.

  Uw vereniging kan dus meidenteams inschrijven in de volgende leeftijdscategorieën;
  MO9
  MO10
  MO11
  MO13 (8-tal, 'half veld')
  MO13 (11-tal, 'heel veld')
  MO15
  MO17
  MO20

  Deelname aan ons Meidentoernooi is uiteraard gratis en inschrijven is zeer eenvoudig!
  Middels onderstaand docs-form kunt U één of meerdere meidenteams per leeftijdscategorie inschrijven;

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepEUimzD_yKxHkl2A9fqxk0D4nZoqKX7Msahh9ZTXf-KJvXg/viewform

  Aanmelden van meidenteam(s) kan uiteraard ook per mail naar de contactpersoon van  onze toernooi-organisatie,  Rob van Delft,  rvandelft@hotmail.nl.

  Graag aub dan even in deze aanmeldingsmail uw contactgegevens vermelden én welk(e) meidenteam(s) het van uw vereniging betreft.

  Na aanmelding ontvangt U zsm per mail een deelnamebevestiging (altijd binnen 3 dagen). Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelden,  dus wees er aub tijdig bij,  vol = écht vol helaas. Aanmeldingen dienen uiterlijk woensdag 1 maart bij ons binnen te zijn. Spoedige aanmelding is en blijft echter zeer raadzaam, dit vanwege de enorme animo die ons Meidentoernooi kent.

  Uiterlijk eind mei 2023 zult U dan per mail het toernooiprogramma toegestuurd krijgen. Dit is dan tevens te zien in onderstaande tournify-link van ons Meidentoernooi, waarin  ook eerder al alle deelnemende teams te zien zijn. Deze zullen wij na bevestiging deelname ook zsm hierin toevoegen. Tussen bevestiging deelname en weergave team in tournify-link kan soms echter enige tijd zitten, dit vanwege het soms grote aantal aanmeldingen in kort tijdsbestek. Onderstaand de tournify-link van ons Meidentoernooi;

  https://www.tournify.nl/live/wschoolmeidentoernooi2023

  Vanzelfsprekend hopen wij uw vereniging in juni 2023 met één of meerdere meidenteams te mogen verwelkomen op ons Meidentoernooi, waarbij er naast de bekers voor de winnende en hoogst eindigende teams óók weer voor elke individuele speelster een medaille is, dus voor álle deelnemende voetbalmeiden.

  Naast dat er op de velden door de voetbalmeiden gestreden zal worden om de sportieve eer en de prijzen, zullen wij als toernooi-organisatie uiteraard ook zorgdragen voor een gezellige omlijsting en attractief randprogramma.

  Overnachtingsmogelijkheid (kosteloos)

  In juni 2023 zal er voor de deelnemende meidenteams die van wat verder komen én hier prijs op stellen wederom de mogelijkheid zijn om kosteloos op ons sportpark te kunnen overnachten. Dit kan dan één of twee nachten, vrijdag- én/of zaterdagnacht. Wel zult U dan zelf tent(en), accessoires e.d. mee dienen te nemen, en deze tent(en) zelf op kunnen zetten. Onze toernooivrijwilligers zijn U echter graag van hulp hierbij. Deze overnachtingsoptie is uiteraard geheel vrijblijvend en is geheel aan U, dit hoeft dus niet. Mocht U wél hiervan gebruik willen maken, neem dan aub tijdig even contact op met de contactpersoon van onze organisatie, Rob van Delft. Bij deze overnachtingsoptie geldt namelijk (uiteraard) ook weer een maximale capaciteit.

  In ieder geval gaan we er samen in juni 2023 in Hengelo weer een groots en onvergetelijk voetbalfeest van maken vóór en mét alle voetbalmeiden en wij hopen op jullie aller komst.

  Voor nadere inlichtingen en/of vragen omtrent ons SV Wilhelminaschool Meidentoernooi 2023 mag U natuurlijk ten allen tijde contact opnemen met onze toernooi-organisatie, dit kan zowel per mail als telefonisch.

  Wij wensen jullie met de voetbalmeiden allemaal een gezellig en sportief voetbalseizoen toe, en hopelijk daarna graag tot ziens op zaterdag 17 en/of 18 juni op ons Meidentoernooi.

  Namens de organisatie SV Wilhelminaschool Meidentoernooi 2023,

  vriendelijke en sportieve groet,

  Rob van Delft
  SV Wilhelminaschool
  Hengelo OV

 • Jeugdtoernooien

 • Vereniging: RKHVV Huissen

  Datum:       zaterdag 15 oktober

  Teams:      Onder 8
                    Onder 9
                    Onder 10
                    Onder 11
                    Onder 12

 • Sportvrienden,

  Na een geweldig Kick Off Toernooi op 27 augustus jl. zij wij inmiddels begonnen met de voorbereidingen van ons Hersttoernooi op 15 oktober a.s.; waarvoor we jullie ook van harte willen uitnodigen.

  Het herfsttoernooi staat gepland voor zaterdag 15 oktober van 09:00 - 16:00 uur en verdeeld in onderstaande tijden

  • Onder 8 - 6 tegen 6 (3e t/m 5e klasse)   09:00 - 12.00 uur
  • Onder 9 - 6 tegen 6 (3e t/m 5e klasse)   09:00 - 12:00 uur
  • Onder 10 - 6 tegen 6 (3e t/m 5e klasse) 09:00 - 12:00 uur
  • Onder 11 - 8 tegen 8 (3e t/m 5e klasse) 13:00 - 16:00 uur
  • Onder 12 - 8 tegen 8 (3e t/m 5e klasse) 13:00 - 16:00 uur

  Inschrijven kan vanaf nu via deze link: https://www.tournify.nl/live/herfsttoernooi-rkhvv
  Vol = vol!

  Wij wensen jullie allemaal een fijne zomervakantie en hopen jullie terug te zien op 15 oktober!

  Met sportieve groet,
  Toernooicommissie RKHVV

 • Vereniging: Meerdere locaties in Duitsland

  Datum:       meerdere datums

  Teams:       JO9 - JO19
                     Meisjes

 • Beste voetbalvrienden,

  Wij nodigen je van harte uit voor de GERMANY CUP 2023.

  Het internationale jeugdvoetbaltoernooi vindt plaats op acht verschillende locaties in Duitsland.

 • Er wacht een kleurrijk ondersteunend programma op je. Interessante tegenstanders waar je normaal gesproken niet tegen speelt. Veel wedstrijden met lange speeltijden en korte pauzes tussen de wedstrijden. Geselecteerde gespecialiseerde accommodaties voor kinderen en jongeren met buitengewone vrijetijdsmogelijkheden. Er is ook de mogelijkheid om te kamperen, in de sporthal te overnachten of om in een hotel te verblijven.

  Er is voor elk wat wils om een veelbewogen elftalrit te beleven, tegen sportieve prijzen.

  De GERMANY CUP 2023 wordt op alle locaties op twee dagen (zaterdag en zondag) gespeeld. Elk team speelt minimaal zes wedstrijden van elk 25 minuten.

  Voor de afwisseling is er een fantastisch omlijstingsprogramma met luchtvoetbalveld, voetbaltennis en een wedstrijd  snelheidsschieten.

  En het beste:

  Bij aanmelding vóór 31-12-2022 (vanaf 20 personen), vergoeden wij de kosten voor de accommodatie en maaltijden voor een trainer of begeleider.

  Meer informatie over de toernooien vindt je onderaan

  germany-cup.com 

  In 2022 namen naast teams uit heel Duitsland ook tal van teams uit Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Polen, Italië, Ierland en Tunesië deel aan de GERMANY CUP.

  Naast onze GERMANY CUP 2023 hebben we nog andere toernooien op het programma staan. Waaronder toernooien in Dortmund en München met een bezoek aan de Allianz-Arena (FC Bayern München) of het Signal-Iduna Park (Borussia Dortmund), elk met een rondleiding door de arena natuurlijk!

  Nieuw in 2023 is onze YOUNG TALENTS TROPHY - een toernooi voor goed presterende teams op drie locaties in heel Duitsland.

  Informatie hierover vindt je onderaan

  www.germany-cup.com/nederlands/meer-toernooien

  Neem contact met ons op en verzeker je van een startplaats.

  We kijken uit naar de deelname van jouw team in 2023.

  Hebben jullie vragen over het verloop van het toernooi of de aanmelding?

  Wij staan altijd persoonlijk voor jullie klaar.

  Sportieve groeten

   

  Benni Henrich
  www.germany-cup.com
  info@sfg-turniere.de

   

  INFORMATIE GERMANY CUP 2023

 • Beste contactpersoon,

  Bij deze nodigen we de O8-17 teams van jullie club graag uit om deel te nemen aan onze DK's voor het district Oost in het seizoen 2022/2023.

  De info en data vindt je op de bijgevoegde flyers. Graag wijzen wij u op het voordeel voor het aanmelden van meerdere teams via het verenigingspakket.

  Tijdens deze toernooien spelen de deelnemers minimaal 5 wedstrijden van 2 x 11 minuten en ontvangt elk team een herinneringsschaal daarna zijn tickets te verdienen voor de NK eindronde medio mei/juni.

  Het VTT is opgebouwd uit Districtskampioenschappen (DK's) en Nederlands Kampioenschappen (NK's). Om mee te doen aan het NK moet je een NK ticket verdienen tijdens een van de districtskampioenschappen (Noord, Oost, West I, West II, Zuid I of Zuid II).

  Het is een van de 3 grote toernooien in Nederland. Het Voetbal Talenten Toernooi stimuleert sinds 2004 een brede groep jeugdvoetballers met deze prestigieuze kampioenschappen.

  Gezonde voeding, sportiviteit en teamgeest ; Dé kernwaarden van VTT komen tot uiting door de gezonde voetbalkantine en het sportiviteitskampioenschap dat tijdens alle toernooien gehouden wordt. Daarnaast staat het toernooi bekend om de strakke en aangename wedstrijdschema's en de traditionele openingsceremonie waarbij "Het Wilhelmus" natuurlijk niet ontbreken mag en waar alle jeugdteams, prestatief en recreatief, welkom zijn en de unieke kans krijgen hun mooiste voetbaldroom uit te laten komen; Kampioen van Nederland worden!

  Om een gevoel te krijgen hoe een toernooi dag eruit ziet kunt u bijgevoegd YouTube filmpje bekijken:

  https://www.youtube.com/watch?v=F9c4IJmQ2og

  Voor meer info en inschrijving www.nkjeugdvoetbal.nl of mail terug op oost@voetbaltalententoernooi.nl

  In de bijlage vindt u het overzicht van de toernooien voor uw district Oost.

  Vragen/opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de betreffende districtsmanager via: oost@voetbaltalententoernooi.nl.

  Inschrijven van 1 team kan via de link:

  OOST | VTT | NK JEUGDVOETBAL

  Inschrijven van meerdere team binnen 1 van de pakketten kan via:

  VERENIGINGSPAKKET (nkjeugdvoetbal.nl)

   

  Met hartelijke groet,

  VTT - DISTRICT OOST

  JEROEN NEUHAUS
  districtsmanager

  Telefoon 06-34865383
  Email oost@voetbaltalententoernooi.nl

  www.nkjeugdvoetbal.nl
  www.voetbaltalententoernooi.nl

  twitter

  facebook

  - al 19 jaar samen voor de toekomst -

  een non-commerciele en on-afhankelijke jeugdvoetbal organisatie

  supported by Stichting Voetbal Talenten Toernooi 2004-2023

 • Vereniging:    RKsv Wittenhorst

  Datum:          Za. 22 oktober 2022, van 10.30 uur tot 13.00 uur

  Teams:          JO6 & JO7

 • RKsv Wittenhorst                Wittebrugweg 3 5961 NJ Horst
  www.rksv-wittenhorst.nl      toernooienjeugd@rksv-wittenhorst.nl

  Beste sportvrienden,

  RKsv Wittenhorst (Nrd.-Limburg) organiseert ’n internationaal Mini F - toernooi (max. 32 teams) voor JO7 & JO6 - teams (Jaargang: 2016 & 2017) op:

  Za. 22 oktober 2022, van 10.30 uur tot 13.00 uur. Deelname is gratis.

  Bij ’t Fair Play-toernooi wordt 4 tegen 4 gespeeld op ’n klein veld (20 x 30 mt.) met kleine doeltjes (3 x 1 mt.). Zonder keeper & zonder scheidsrechter.

  Voor elk team (max. 8 spelers per team) is er ’n beker & elke speler krijgt ook ’n medaille.

  Aanmelden, tot uiterlijk 5 oktober 2022 (“vol=vol”), via:

  toernooienjeugd@rksv-wittenhorst.nl

  De inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst e-mail.
  Na onze bevestiging via mail is de deelname definitief.

  Hopende ook Uw Mini F-team(s) te mogen begroeten op za. 22 oktober 2022, verblijven we met vriendelijke Sportgroeten,

  Toernooicommissie RKsv Wittenhorst
  www.rksv-wittenhorst.nl

 • Vereniging:   Arnhemse Boys

  Datum:          zondag 18 december 2022

  Teams:          JO15

  Inschrijven:  tot 15 november 2022

 • Zin om de eerste competitiehelft gezellig af te sluiten met jullie team?

  Meld je JO15-team dan aan voor ons Arnhemse Boys Wintertoernooi op zondag 18 december 2022.
  Inschrijven kan voor teams van 1e t/m 3e klasse. We starten om 10.00 uur en de prijsuitreiking vindt plaats om 14.15 uur.

  Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar: toernooicommissiearnhemseboys@gmail.com

  Vermeld graag even:
  1) Welk team je inschrijft
  2) In welke klasse jullie uitkomen
  3) Op welk e-mailadres en telefoonnummer we jullie kunnen bereiken

  Inschrijven kan tot 15 november.

  Na deze datum krijg je te horen of jullie team definitief geplaatst is.

  Graag tot 18 december, leuk als jullie erbij zijn!

  Sportieve groet,
  Toernooicommissie Arnhemse Boys Schuytgraaf

 • Seniorentoernooien

 • Er zijn op dit moment nog geen uitnodigingen voor Seniorentoernooien ontvangen.