• Teamindeling Jeugd komend seizoen

Beste spelers, ouders en begeleiders,

De afgelopen periode is door de Technische Commissie en de Leeftijdscoördinatoren de teamindeling voor het komend seizoen gemaakt.
    Veel teams hebben hiervoor waardevolle input geleverd. De opgegeven voorkeuren zijn zoveel als mogelijk ingevuld.

Normaal gesproken wordt de teamindeling bekend gemaakt bij de sportclub, maar dat is nu helaas niet mogelijk.
    De teamindelingen zijn bijgevoegd en zijn ook verstuurd naar de teambegeleiders.

Bij vragen over de teamindeling van de selectieteams kan men contact opnemen met Barry Heijse (Technisch Jeugdcoördinator).
    Bij vragen over de teamindeling van de overige teams kan contact opnemen met de Leeftijdscoördinator van de leeftijdscategorie of met Fred Joosten (Jeugdcoördinator).
    De contactgegevens van deze personen vinden jullie op de website.

Wij wensen jullie allemaal een leuk en sportief voetbalseizoen.

Groeten,

Fred Joosten