• Taken en rol grensrechter

De kogel is door de kerk: Met instructeur Eric Visser van de KNVB hebben we op 6 mei as. een avond over de taken en rol van de grensrechter tijdens wedstrijden. De avond begint om 19.30 uur in de kantine van SC Bemmel. We zullen ook gedurende die avond wat oefenen aan de zijlijn. Je hoeft nog geen eigen vlag mee te nemen??..maar wel goede zin! Die taak van grensrechter of assistent-scheidsrechter wordt bij de jeugd veelal vervuld door een beperkt aantal ouders of teamleden. Als je nog niet hebt opgegeven ben je natuurlijk ook welkom. Ook ouders en leden van andere elftallen zijn welkom voor zover de ruimte het toelaat. Als je nog niet eerder hebt opgegeven stuur me een e-mail dan weten hoeveel mensen er nog meer komen.

Diegenen die zich al hebben opgegeven hoeven natuurlijk niet meer opnieuw te reageren.

We maken er een leuke avond van.

Met vriendelijke groet,

Frans Polman (trainer/coach van JO13-4)

6681 BP Bemmel