• Goed initiatief van eerste elftalspeler en clubman Bas Disveld. Samen met Sportclub Bemmel gaat Bas vanaf augustus een unieke SportBSO starten. Teken dat Sportclub Bemmel meer is dan voetbal alleen.

Kick Off SportBSO Bemmel
    Woensdag 5 juni 2019

Is jouw kind gek op sporten en bewegen? Maak dan gratis kennis met de nieuwe SportBSO Bemmel! Onze SportBSO is uniek in Bemmel en biedt naschoolse opvangdiensten voor kinderen uit het basisonderwijs (6 - 13 jaar), waarbij sporten, bewegen en een gezonde leefstijl centraal staan.

Op woensdag 5 juni kan jouw kind kennismaken met de SportBSO in de vorm van allerlei verschillende sportclinics! Bekijk het programma hieronder:

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven  op de website. www.sportbsobemmel.nl