• Sponsorstichting

Sponsorstichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’

Zonder sponsoring is een bloeiend en goed georganiseerd verenigingsleven nagenoeg onmogelijk. Zeker nu gemeentes de subsidiekraan richting sportclubs steeds verder dichtdraaien is een goed en vernieuwend sponsorbeleid van vitaal belang.

Maar dat niet alleen. Ook verwachtingspatroon van bedrijven ligt hoger. Sponsoring is voor hen meer dan emotie of de bekende 'zak geld'. Sponsors worden kritischer en dus ook kieskeuriger. Terecht, want behalve een goed gevoel mag een sponsor ook iets terug verwachten.

Sportclub Bemmel anticipeert daarop en ziet het als een uitdaging om samen met sponsors andere en nieuwe paden te bewandelen. Originele sponsorvormen, verfissende, nieuwe, opvallende en ludieke sponsoruitingen waarmee een bedrijf zich positief kan onderscheiden en waardoor Sportclub Bemmel een sponsor voor langere tijd weet te binden.

Om het sponsorbeleid van Sportclub Bemmel richting en vorm te geven is de sponsorstichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’ in het leven geroepen. Een groep enthousiaste mensen met kennis van zaken én nauw betrokken bij onze mooie club. In de stichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’ zijn alle zaken ondergebracht die direct of indirect met sponsoring en maatschappelijke betrokkenheid te maken hebben. Werving, conceptontwikkeling, relatiebeheer, facturatie, maar ook het organiseren van sponsoravonden en evenementen. Kortom, alles wat met reclame, promotie en exposure te maken heeft. Van shirt- en kledingsponsoring tot reclamebord, van lidmaatschap Club van 100 tot advertentie op Club TV en van sponsorbijeenkomst tot banner op onze website. Onder auspiciën van de Vrienden van Sportclub Bemmel vallen ook de Supportersvereniging en Heldenvoetbal (speciaal voetbal) en dat alles doen wij natuurlijk in nauwe samenspraak met het bestuur van onze vereniging.

Heeft u interesse in de vele sponsormogelijkheden die Sportclub Bemmel te bieden heeft? Stuur een mail naar: sponsorcommissie@sportclubbemmel.nl of neem contact op met een van onderstaande (bestuurs) leden van onze sponsorstichting. Wij zijn u heel graag van dienst!

De sponsorstichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’ beschikt over een eigen bestuur. De samenstelling is als volgt:

Voorzitter:
    Maurice Gubbels