• Sponsorstichting

Sponsorstichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’

Zonder sponsoring is een bloeiend en goed georganiseerd verenigingsleven bijna onmogelijk. Zeker nu gemeenten de financiële steun aan sportclubs verder terugschroeven is een goed en vernieuwend sponsorbeleid van vitaal belang.

Maar dat niet alleen. Ook vanuit het bedrijfsleven wordt verwachtingspatroon groter. Sponsoring is voor hen meer dan alleen emotie of de bekende 'zak geld' waar clubs 'iets leuks' mee mogen doen. Ook het bedrijfsleven wordt - terecht - steeds kritisch(er) of kieskeurig(er). Men verwacht behalve een goed gevoel ook een bepaalde tegenprestatie.

In dit veranderende sponsorlandschap vindt Sportclub Bemmel het daarom een uitdaging om met (potentiële) sponsors andere en vooral nieuwe paden te bewandelen. Bijvoorbeeld door (samen) originele sponsorconcepten te ontwikkelen, door met verfissende ideeën te komen of met opvollende uitingen waarmee onze sponsors zich op een positieve manier weten te onderscheiden en waar Sportclub Bemmel haar sponsorrelaties voor langere tijd kan binden.

Om het sponsorbeleid van Sportclub Bemmel richting en vorm te geven is de sponsorstichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’ in het leven geroepen. Een groep enthousiaste mensen met kennis van zaken én ook nog eens nauw betrokken bij onze mooie club. In de stichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’ zijn alle zaken ondergebracht die direct of indirect met sponsoring en maatschappelijke betrokkenheid te maken hebben. Werving, conceptontwikkeling, relatiebeheer, facturatie, maar ook het organiseren van sponsoravonden en evnementen. Kortom, alles wat te maken heeft met reclame, promotie en exposure. Van shirt- en kledingsponsoring tot reclamebord, van lidmaatschap van onze Club van 100 tot een advertentie op Club TV en van sponsoractiviteit tot banner op onze website.

Ook de Supportersvereniging , Heldenvoetbal onder auspiciën van de Vrienden van Sportclub Bemmel. Heeft u interesse in de vele sponsormogelijkheden die Sportclub Bemmel te bieden heeft? Stuur een mail naar: sponsorcommissie@sportclubbemmel.nl of neem contact op met een van onderstaande (bestuurs) leden van onze sponsorstichting. Wij zijn u heel graag van dienst!

De sponsorstichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’ beschikt over een eigen bestuur. De samenstelling is als volgt:

Voorzitter:
    Maurice Gubbels