• Sponsorstichting

  Sponsorstichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’

   

  Zonder sponsoring is een bloeiend en goed georganiseerd verenigingsleven bijna onmogelijk. Gemeentes draaien hun subsidiekraan verder dicht en MKB bedrijven en middenstand hebben het geld om verschillende redenen niet zo maar op de schap liggen. Een goed en vooral vernieuwend sponsorbeleid is daarom van vitaal belang om bedrijven en instellingen als sponsor te kunnen binden.   

  Want bedrijven schroeven het verwachtingspatroon richting sportclubs (terecht) steeds verder op. Voor hen is sponsoring vaak meer dan emotie. De bekende 'zak geld' om iets leuks mee te doen is niet meer,. Men wordt kritischer en kieskeuriger als het om sponsoring gaat. Behalve een goed gevoel verwacht men ook wat terug. SC Bemmel anticipeert daarop en ziet het als een uitdaging om samen met een sponsor nieuwe paden te bewandelen en verfissende, originele en opvallende sponsoruitingen te bedenken. Met een achterban van zo'n 1000 actieve leden en vrijwilligers plus familie en andere belangstellenden is dat wat Sportclub Bemmel te bieden heeft! 

  Om het sponsorbeleid van onze club richting en vorm te geven is de sponsorstichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’ in het leven geroepen. Een groep enthousiaste mensen met kennis van zaken én nauw betrokken bij onze mooie club. In de stichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’ is alles ondergebracht wat direct of indirect met sponsoring en maatschappelijke betrokkenheid te maken heeft. Dus niet alleen het werven van sponsors, maar ook het binden en verbinden. Verder behoren ook conceptontwikkeling, relatiebeheer, facturatie tot de kerntaken als ook het organiseren van (sponsor) bijeenkomsten.

  Kortom, alles wat met reclame, promotie en exposure te maken heeft. Van shirt- en kledingsponsoring tot reclamebord, van lidmaatschap Club van 100 tot commercial op Club TV en van bedrijfsbezoek tot banner op de website. Verder zijn ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid belangrijke speerpunten in het beleid van de club en de Vrienden van Sportclub Bemmel, waarop sponsors en bedrijven mee kunnen liften en dat alles doen wij natuurlijk in nauwe samenspraak met het bestuur van de club. 

  Heeft u interesse in de vele sponsormogelijkheden die Sportclub Bemmel te bieden heeft? Stuur een mail naar: sponsorcommissie@sportclubbemmel.nl of neem contact op met een van onderstaande (bestuurs) leden van onze sponsorstichting. Wij zijn u heel graag van dienst! 

  De sponsorstichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’ beschikt over een eigen bestuur. De samenstelling is als volgt:

   


  Voorzitter:
  Maurice Gubbels
  (06) 55 85 74 44


  Secretaris:
  Wim Jansen
  (06) 29 03 60 63


  Penningmeester:
  René Minkhorst
  (06) 12 50 65 44

   

   

   

  Lid:

  Bart Vermeulen 

   

   

   

   

  Contactgegevens:
  Sponsorstichting ‘Vrienden van Sportclub Bemmel’
  Postbus 186
  6681 AD Bemmel
   Email: sponsorcommissie@sportclubbemmel.nl