• SoccerSKILLS ook vanaf januari actief!

  Goedenavond beste talenten en ouders,

  Aanstaande vrijdag vangt alweer de 6etraining van SoccerSKILLS van het seizoen 2020-2021 aan. Het is genieten geblazen om structureel zoveel spelers plezier te zien hebben en stappen te zien maken op de velden bij de voetbalschool. Van de kleinsten tot de oudere spelers, van de jongens tot de meisjes, van de selectiespelers tot de niet-selectiespelers, van de Bemmel-spelers tot de spelers van andere clubs; wat een enthousiasme zien wij wekelijks terug! Dit blijft de grootste reden van de motivatie van SoccerSKILLS om door te blijven gaan. 

  SoccerSKILLS mag en gaat door

  Gisteren is door premier Mark Rutte bekend gemaakt dat de amateursport aan banden wordt gelegd. Alle wedstrijden van de jeugd voor de komende tijd zijn afgelast in verband met het Coronavirus. Gelukkig mag de jeugd van onder de 18 jaar wél blijven trainen. Dit betekent dus topnieuws voor alle deelnemers van SoccerSKILLS, want we mogen en gaan lekker door met trainen op de vrijdagavond! Met dit nieuws wil ik alvast een voorschot doen op het nieuwe traject dat gepland staat. Deze staat gepland om te starten in januari.

  Schrijf je nu in voor het nieuwe traject!

  Hierbij open ik de inschrijvingen voor het nieuwe traject dat in januari aanvangt. De o9-categorie (9 jaar en jonger) traint van 17:00 uur t/m 18:00 uur (16:55 uur aanwezig). De o14-categorie (10 jaar en ouder) traint van 18:15 uur t/m 19:15 uur (18:10 uur aanwezig). Deelname aan het traject kost 80,00 euro per speler.

  Inschrijven kan gemakkelijk door een bericht terug te sturen met de naam van de speler en de leeftijdscategorie waarin hij of zij actief is. Dit kan per mail of per WhatsApp: 06-37545009.

  De data van dit traject betreft;29-1, 5-2, 12-2, 19-2, 26-2, 5-3, 12-3, 19-3, 26-3, 30-3, 7-4 en 14-4.

  We blijven de RIVM-richtlijnen in acht nemen 

  Ik wil de complimenten richten aan alle ouders en spelers die deelnemen aan SoccerSKILLS. Iedereen houdt zich top aan de richtlijnen van het RIVM. De spelers worden netjes bij de poort naar binnen gelaten en alle ouders blijven buiten de poort van het sportcomplex. Na de training worden de spelers dan ook weer daar opgehaald. Ondanks dat ik het zelf ook heel jammer vindt dat er geen ouders mogen kijken bij de training, want ik maak ook graag een praatje als er ouders aan de zijkant staan, ben ik blij dat de spelers in ieder geval kunnen blijven trainen. Hopelijk kunnen jullie over eenmaand weer komen kijken bij jullie kids!

  In de bijlage vinden jullie ter verduidelijking de richtlijnen die wij als zijnde SoccerSKILLS volgen.

  Een impressie opdoen van de trainingen van SoccerSKILLS?
  Bekijk de filmpjes:https://youtu.be/-Z4_xtfvOaQ&https://youtu.be/QWw4PdnkqOc.

  Iedereen is welkom!

  SoccerSKILLS is er voor iedereen:selectiespelers, niet-selectiespelers, meisjes, jongens, vriendjes, vriendinnetjes, teamgenootjes en spelers die niet bij SC Bemmel voetballen. Uit ervaring blijkt dat SoccerSKILLS een mooie mix van spelers mag verwelkomen uit de hierboven genoemde categorieën. We delen iedereen in bij de spelers waar ze graag in het groepje bij willen zitten. Neem je vriendjes, vriendinnetjes en teamgenootjes mee naar de trainingen van SoccerSKILLS!

  Doe je (weer) mee met SoccerSKILLS en heb je interesse om deel te nemen? Schrijf je nu in door een mail terug te sturen! Vol is vol!

  Ik hoor graag welke speler(s) ook vanaf januari actief willen zijn bij SoccerSKILLS.

  Met vriendelijke en sportieve groet, 

  Swen Rovroy 

   

  Afgestudeerd toegepast psycholoog 

  Hogeschool Arnhem/Nijmegen

  LinkedIn:https://nl.linkedin.com/in/swen-rovroy-62b88aa9

  Contact:szwenn14@hotmail.com 

   

  Hoofdtrainer Sportclub Bemmel JO17-1 categorievoetbal

  www.sportclubbemmel.nl 

  Gediplomeerd trainer UEFA B (KNVB TC2)

   

  Hoofdtrainer Sportclub Bemmel 2 categorie voetbal

  www.sportclubbemmel.nl 

   

  Hoofdtrainer NEC Nijmegen o10 categorie voetbal

  Co-trainer NEC Nijmegen o17 

  https://www.voetbalacademienec.nl/

  Voetbalschool SoccerSKILLS

  Contact: voetbalschool.swenrovroy@hotmail.com 

  Website: http://szwenn14.wix.com/soccerskills  

   

  Stagebegeleider ROC-studenten 

   

  Contact

  Tel:0637545009

  E-mail:szwenn14@hotmail.com