• SoccerSKILLS mag en gaat weer van start!

Goedenavond beste talenten en ouders,

Afgelopen donderdag mocht ik jullie fijn nieuws brengen: SoccerSKILLS mag en gaat weer van start!

Gedurende de afgelopen dagen is het aantal inschrijvingen snel gegaan. Ik heb nog een aantal plekken beschikbaar; schrijf je nu in!

Vanaf vrijdag 1 mei zal SoccerSKILLS voor de spelers en speelsters van 12 jaar en jonger weer plaatsvinden op de vrijdagavond. We trainen op de vertrouwde ondergrond van veld 5, het tweede kunstgrasveld van sportpark Ressen. De volgende momenten zijn van toepassing:

• Spelers van 12 jaar en jonger trainen van 18:15 uur tot en met 19:15 uur (18:10 uur aanwezig, niet eerder!).
    • Spelers van 9 jaar en jonger trainen van 17:00 uur tot en met 18:00 uur (16:55 uur aanwezig, niet eerder!).

In vergelijking met alle afgelopen trajecten gaan er een aantal veranderingen plaatsvinden om ieders gezondheid te waarborgen. Hierbij richt ik me op de lijnen van het RIVM, in combinatie met eigen input en de adviezen van de club. Het is cruciaal dat iedereen zich aan deze richtlijnen houdt. In de bijlage vinden jullie de richtlijnen terug.

Inschrijven bij SoccerSKILLS voor het nieuwe traject

Inschrijven bij SoccerSKILLS kan door een mailtje naar mij terug te sturen of contact met mij op te nemen via WhatsApp. Mijn nummer is 06-37545009. Hier kan iedereen ook terecht met vragen. De kosten voor het nieuwe traject bedragen 80,00 euro per speler. Wanneer ik de aanmelding heb ontvangen, krijgen jullie een bericht terug met informatie over het verdere definitief inschrijven. Ik heb de oorspronkelijke data verlengd met twee extra trainingen.

De volgende trainingsdata zijn van toepassing op het nieuwe traject: 1 mei, 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei (extra), 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli (inhaaltraining) en 10 juli (extra, inhaaltraining).

Tot slot, ben ik de mogelijkheden aan het inventariseren om tijdens de zomer (juli) een aantal voetbaldagen te laten plaatsvinden voor de spelers en speelsters!

Ik heb er volop vertrouwen in dat we dit weer met z’n allen kunnen doen!

Alvast in de sfeer komen van SoccerSKILLS? Bekijk ons filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=QWw4PdnkqOc&feature=youtu.be.

Ik hoor graag welke spelers zich willen inschrijven voor het nieuwe traject vanaf 1 mei.

Met vriendelijke en sportieve groet,

Swen Rovroy & de trainersstaf van SoccerSKILLS

Afgestudeerd toegepast psycholoog

Hogeschool Arnhem/Nijmegen