• Scheidsrechters en grensrechters gezocht!

Ben jij graag sportief bezig, sta jij stevig in je schoenen en vind je het leuk om een wedstrijd goed te begeleiden?  Meldt je dan nu aan!

Sportclub Bemmel is op zoek naar sportievelingen om ons team van scheidrechters  te versterken. Fluit jij je wedstrijden het liefst op zaterdagmorgen bij de pupillen of toch liever op zondagmorgen bij de senioren? Sta je graag elke week op het veld of sla je liever ook eens een keertje over? Geen probleem, in overleg met jou is alles mogelijk!

Tevens zijn we voor ons eerste en tweede elftal ook op zoek naar een grensrechter. Vind jij het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan een van deze teams waar presteren en gezelligheid samen gaan neem gerust contact op. Ook hier geldt dat we flexibel zijn en dat alle opties en voorwaarden bespreekbaar zijn.

Interesse? Neem gerust contact op met:

Dennis Peters, Coördinator Scheidsrechterszaken, tel. 06-51121240,

Hein Rombouts, Bestuurslid Technisch zaken, tel. 06-53689661