• SCB JO13-1 maakt indruk tijdens Dutch Easter Cup 2019

SCB J013-1 heeft een verpletterende indruk achtergelaten op het internationale voetbaltoernooi “Dutch Easter Cup 2019” , welke gehouden werd bij BCS Roosendaal op 20 en 21 April jl.

In totaal deden 14 ploegen mee verdeeld over 2 poules van 7. Van de partij waren: BCS Roosendaal; West Bromwich Albion Youth Academy; First Football Club 1 en 2; Leith Athletics; Chesterfield FC, Swords Manor; R Cappellen; DBS; RKVV Roosendaal 1 en 2; RSC Alliance; USV Elinkwijk en SC Bemmel. Een ijzersterk bezet deelnemersveld en een gigantische uitdading voor SCB.

Op zaterdag werden de eerste poule wedstrijden gespeeld en de start voor SCB was veel belovend.
    Het was dan ook een mega prestatie dat SCB ongeslagen poule winnaar werd (doelsaldo: van 22 voor en 3 tegen) en zich direct wist te plaatsen voor de finale die op zondag om 16.00 werd gespeeld tegen USV Elinkwijk, spelend in de 3e divisie.

Dat deze indrukwekkende teamprestatie niet onopgemerkt bleef, bleek wel uit de talloze positieven reacties die de leiding van SCB van diverse teams in ontvangst mocht nemen.
    Opmerking van WBA van best voetballende team is wel het mooiste compliment voor het team!

Ondersteund en hartstochtelijk aangemoedigd door vele Engelse fans was het sfeertje opperbest voor de finale. Helaas kwam SCB halverwege de helft wat ongelukkig op achterstand. Maar zoals eerder dit toernooi wist SCB alle schroom van zich af te werpen en werd Elinkwijk over hele veld op- en afgejaagd. Een lust voor het oog en hoe iedereen voor elkaar werkte, elkaar opzweepte en corrigeerde.
    Uiteindelijk resulteerde de werklust in een aantal kansen (paal en kruising werden geraakt). Echter zat het gewoonweg niet mee in de finale en werd (onterecht) verloren van USV Elinkwijk.

Tijdens de prijsuitreiking hebben we de naast beker van de 2e plaats ook de Fair Play Cup in ontvangst mogen nemen en is Veerle Buurman uitgeroepen tot beste speelster van het toernooi!

Indrukwekkende prestaties waarmee SC Bemmel weer verder op de Internationale kaart is gezet!

Spelers:

Trainers / leiding:
    Henri Derks – Roland Saedt – Bianco Witjes – Eugene Burgers

Begeleiding:
    Willem Arts – Ed Melgers – Hermi Linders – Michon Plones

Dank ook aan alle ouders – broers – zussen – opa’s en oma’s voor alle support voorafgaand en tijdens het toernooi

Een toernooi om nooit te vergeten!!