• SC Bemmel 1 bekert verder

Het eerste elftal van Sportclub Bemmel heeft de volgende ronde bereikt in de beker. Na een eerdere overwinning op Blauw Geel (1-3) en een verdienstelijk gelijkspel (2-2) tegen het favoriete Bennekom werd de laatste poulewedstrijd tegen Spero op overtuigende wijze met 0-3 gewonnen.

In de Betuwse derby had Bemmel bij rust al een veilige marge van 0-2 bereikt. Omdat Spero ook nog met 10 man verder moest (rode kaart voor het neerhalen van een doorgebroken tegenstander) was de tweede helft slechts een formaliteit waarin SC Bemmel,  zonder zich bovenmatig in te spannen, simpel uitliep naar 0-3.

Omdat Bennekom en Blauw Geel de punten deelden eindigde SC Bemmel als eerste in deze lastige poule. De ploeg van trainer Ronald Grotenbreg kan terugkijken op een goede voorbereiding en lijkt klaar voor het nieuwe seizoen, dat komende zondag (23-09) begint met een thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat NEC (amateurs).