• De SC Bemmel seizoenkaart / voordeelkaart 2018-2019 is weer beschikbaar. Haal 'm op, want de seizoen / voordeelkaart is dit seizoen nog meer geld waard!

Zo kunnen leden, vrijwilligers en sponsors van de club gratis naar alle thuiswedstrijden van SC Bemmel 1, maar zij krijgen op vertoon van de seizoenkaart ook nog eens aantrekkelijke kortingen bij winkeliers en sponsors van SC Bemmel. Bijvoorbeeld:

Coop Bemmel : 5% korting op uw boodschappen (m.u.v. rookwaren, slijterijproducten, postzegels, cadeaubonnen etc.)
     AMI Kappers Bemmel: 10% korting (m.u.v. producten)
     Bloemboetiek Mimosa Bemmel: 10% korting (m.u.v. grafwerk en reeds afgeprijsde producten)
     Top1Toys Hooijman: 10% korting (m.u.v. reeds afgeprijsde producten)

De SC Bemmel seizoen- en voordeelkaart wordt aangeboden door Coop Bemmel en de Sponsorcommissie.

Leiders (van senioren en jeugdteams), leden (ook niet spelend) en vrijwilligers van SC Bemmel kunnen de kaart vanaf 20-09-2018 ophalen in de bestuurskamer en/of in de kantine bij Vincent Polman.