• Er hebben ons alarmerende berichten bereikt dat kinderen op de basisscholen door de Corona maatregelen veel minder sporten en bewegen dan normaal. De verplichte schoolsluiting als gevolg van de “lockdown” heeft dus ook zijn keerzijde.

Sportclub Bemmel heeft daarom besloten om op woensdag middagen haar deuren te openen voor alle basisschool leerlingen. Vanaf woensdag 27 januari zijn alle basisschoolleerlingen van 16.00 tot 17.30 uur van harte welkom op de (kunstgras) velden van Sportclub Bemmel. De schooljeugd kan dan (gratis) voetballen en zich heerlijk uitleven onder begeleiding van trainers en vrijwilligers van Sportclub Bemmel.

Uiteraard houdt SC Bemmel zich strikt aan de geldende Corona regels. Dat betekent dat de jongens meisjes bij de toegangspoort welkom worden geheten. Daar worden de kinderen na afloop ook weer teruggebracht. Ouders en volwassen belangstellenden mogen het sportpark helaas niet betreden, zo is afgesproken met de gemeente Lingewaard.

Voor de voetbal instuif op woensdagmiddag is aanmelden is niet nodig. Iedereen is van harte welkom. En neem gerust een (school)vriendje of vriendinnetje mee.
    Tot ziens bij SC Bemmel.