• Wat niet iedereen weet, is dat Sportclub Bemmel sinds enkele jaren ook weer actief is in de zaal. Dat is wel te begrijpen, omdat deze wedstrijden niet plaatsvinden op sportpark Ressen. Desondanks spelen bijna iedere vrijdagavond drie zaalteams hun wedstrijden.

Twee teams spelen in het eigen dorp in de Bongerd, bij ‘oude bekende’ Jan Groot Antink. Deze teams (zaal 2 en zaal 3), zitten bij elkaar in de zelfde competitie in de tweede klasse. Vaak spelen zij hun thuiswedstrijden na elkaar, zodat er een echt AVONDJE BEMMEL plaatsvindt! Ze spelen mee om de bovenste plaatsen, maar ook dit jaar lijkt Blauw-Wit toch weer een maatje te groot. Als die nou eens zouden willen promoveren, komen de prijzen wellicht een keer naar Bemmel.
    Zaal 2 kent voor Sportclub Bemmel veel bekende gezichten, met oud veldspelers uit het eerste en tweede elftal, zoals aanvoerder Aart Meyer. Zaal 3 is een vriendenteam met voornamelijk jongens uit Huissen, die enkele jaren geleden op zoek waren naar een stabiele organisatie om competitie te kunnen spelen. Omwille van de gezelligheid kwamen ze in de Bongerd terecht en toen was het contact snel gelegd. Heb je een vrijdagavond eens niks te doen? Ga dan eens een kijkje nemen in de Bongerd.

In de Helster in Elst speelt ons eerste zaalteam zijn thuiswedstrijden. Net als ons zondag-elftal acteren zij op eerste klasse niveau en ook zij doen daar bovenin mee! Ook hier veel (voormalige) bekende gezichten uit Zondag 1, zoals Johan Knipping, Rob Vonk en Marco Wientjes. Dit team presteert niet alleen in de competitie zeer verdienstelijk, maar hebben dit jaar een bijzondere prestatie geleverd in het bekertoernooi. Eerdaags spelen zij namelijk de finale om de districtsbeker tegen Epe. Op het moment dat wij dit publiceren is nog niet bekend waar en wanneer deze finale wordt gespeeld. Wij zullen u op de hoogte houden. Het zou mooi zijn als onze jongens wat publiek mogen ontvangen tijdens de finale, want ook voor onze zaal-tak geldt: WIJ ZIJN BEMMEL!