• Zoals jullie allemaal weten zijn de vrijdagtrainingen van voetbalschool ‘Soccerskills’ gestopt.

The Future Ballers voetbalschool zal dit vanaf heden overnemen. De voetbalschool is in Februari 2021 opgezet door Lars Smeenk, Niek Hoogveld en Dennis Knuiman. Drie jonge gasten die allemaal gek zijn op voetbal. Ze stellen zich hieronder kort even voor:

Sinds jongs af aan hebben we al een grote passie voor voetbal, net zoals vele andere kinderen. Toen wij zelf klein waren hadden wij graag ook een voetbalschool gewild waar wij extra konden trainen. Wij willen kinderen graag de mogelijkheid geven om hun dromen na te jagen en alles uit zichzelf te halen!

Op jonge leeftijd hebben wij al veel ervaring op het gebied van voetbal opgedaan. We zijn zelfs in 2011 Nederlands Kampioen Schoolvoetbal geworden, met onze basisschool uit Driel ‘Het Drieluik’ (nu De kameleon) geworden. Vanuit onze studie (HBO Sportkunde en Voeding en Diëtetiek) en vanuit onze nog lopende voetbalcarrière hebben we verschillende ervaringen opgedaan die we mee willen geven aan de kinderen.

Zo heeft, Niek zijn hele jeugd bij NEC Nijmegen gespeeld en zijn debuut gemaakt in het betaald voetbal, bij het eerste van NEC. Dennis heeft vijf jaar lang de jeugd van Vitesse getraind (08 t/m 012) en heeft na één jaar scout te zijn geweest voor PSV, de draad als trainer en scout bij Vitesse weer opgepakt. Daarnaast heeft hij een aantal jaar in het eerste van Bemmel gespeeld waarin hij vaak trefzeker was en zelfs topscorer werd. Lars is momenteel bezig met talentontwikkeling op nationaal niveau en heeft dit ook bij het Fundament van PSV gedaan.

Al onze kennis, vaardigheden en passie voor voetbal komen terug in onze trainingen. De trainingen zullen gericht zijn op het individu. Ons doel is om spelers beter te maken waarbij plezier voorop staat. Plezier hebben in het voetbal is het allerbelangrijkste, we willen ervoor zorgen dat iedereen met een glimlach het veld opgaat en er ook weer met een glimlach vanaf gaat.

De trainingen vinden plaats op de vrijdagavonden in 2 verschillende groepen. Er wordt gewerkt met modules van 10 weken voor spelers tussen de 7 en 14 jaar die hun voetbalkwaliteiten willen verbeteren. De eerste training bij SC Bemmel zal starten op 17 september.

Vind jij het leuk om te voetballen en wil je graag beter worden? Meld je dan aan voor de trainingen via onze website www.thefutureballers.nl en volg ons op Facebook (@futureballersvoetbalschool en Instagram (@thefutureballers_).

Email: thefutureballers@outlook.com

Met sportieve groet, Lars, Team The Future Ballers

Koekoeksbloem 1 | 6665 HG, Driel | E-mail thefutureballers@outlook.com | Website www.thefutureballers.nl