• Reclameborden

  Exposure met uw reclamebord

  SC Bemmel heeft de beschikking over een accommodatie met twee kunstgrasvelden en drie grasvelden. Ons hoofdveld, maar ook ons tweede kunstgrasveld en veld 2 (gras) lenen zich bij uitstek voor exposure.

  Hoofdveld


  Het hoofdveld van SC Bemmel is uitermate geschikt om uw bedrijf met een of meer reclameborden onder de aandacht te brengen van de vele bezoekers van ons sportcomplex. U hebt de keuze uit meerdere opvallende posities langs het speelveld. Bijvoorbeeld achter de goal of aan twee meter hoge stellage aan de lange zijde. Maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een positie rond de middenlijn, het scorebord of ter hoogte van de cornervlag. In alle gevallen is uw bedrijf goed zichtbaar vanaf de tribune of ons riante buitenterras.

  Aan de lange zijde van het hoofdveld staat een riante overdekte zittribune. De tribune is een van de blikvangers van Sportpark Ressen, ons fraaie sportcomplex. De dakrand van deze tribune leent zich voor boarding.


  Stellage

  Aan de overkant van de tribune is de lange zijde van het hoofdveld voorzien van een metershoge metalen stellage waar iets grote (re) reclame-uitingen geplaatst kunnen worden. Deze reclameborden hebben een nog hogere attentiewaarde dan de reclameborden langs het speelveld, vandaar dat wij een geringe toeslag berekenen van 15% van het plaatsingstarief.

  Tarieven bordreclame

  Wanneer u niet tussen andere reclame-uitingen wens te hangen dan is één van onze andere velden een aanrader. Zo wordt ons tweede ultramoderne kunstgrasveld zeer intensief gebruikt tijdens wedstrijden én trainingen. Een andere mogelijkheid om u te onderscheiden is veld 2. Een grasveld met omheining en lichtinstallatie, centraal gelegen op ons complex.  

  Kortom, SC Bemmel biedt een keur aan mogelijkheden als het gaat om exposure en reclame voor uw bedrijf en dat tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

  2e kunstgrasveld en Veld 2

  Aantal posities  afmeting (br. x h.)  hoofdveld 2e kunstgrasveld veld 2 (gras) 
           
  1 reclamebord 2,5 m x 0,64 m 195,- 150,- 150,-
  2 reclameborden 5 m x 0,64 m 350,- 275,- 275,-
  4 reclameborden 10 m x 0,64 m 550,- 425,- 425,-

   

  Overige bepalingen bordreclame:

  • Voor hoog geplaatste reclameborden (stellage) geldt een toeslag van 10%.
  • Prijzen zijn exclusief productie- en vervaardigingskosten.
  • Aanmaak- en productiekosten (éénmalig) zijn voor rekening van de sponsor.
  • Plaatsing en onderhoud reclameborden is voor rekening van SC Bemmel.
  • U kunt op elk gewenst moment sponsor worden. De genoemde tarieven zijn per seizoen. Bij tussentijdse instap berekenen wij de prijs naar rato van het aantal verstreken maanden per seizoen.
  • De genoemde tarieven zijn per seizoen en exclusief btw.
  • Minimale contractduur is 2 seizoenen.
  • De sponsor kan er voor kiezen om het reclamebord zelf te maken en aan te leveren of via SC Bemmel.