• Om snel te vergeten...

Dit zal misschien wel het kortste wedstrijdverslag ooit worden. SC Bemmel trad zaterdag 25 september aan tegen het vijfde van DVV.

We gaan nergens om heen praten en komen maar direct bij hét “detail” van deze wedstrijd. SC Bemmel begon met slechts 11 spelers maar daar was alles ook wel alles mee gezegd. Na enkele minuten vlogen de doelpunten al om de oren en vielen er al gelijk spelers uit. Met niemand op de bank hebben wij in ons dieptepunt met 7 man op het veld gestaan.

In de tweede helft veranderde er niet veel. De tien werd al snel aangetikt en zelfs centerbacks Spaan en Vermeulen konden de boel niet meer dicht houden. Het hoogtepunt van de wedstrijd was toch écht toen Sluijter van een metertje of 30 vol uithaalde en nu al dé goal van het seizoen scoorde.

Al met al een slechte seizoenstart. Snel vergeten en leren van de fout en dus gewoon je zaken en selectie op orde hebben. Op naar volgende week!