• Oefenwedstrijd

OEFENWEDSTRIJD:

SC BEMMEL JO13-1 vv ELDENIA JO13-1
    Bemmel:dinsdag, 05-10-2021

Een vriendschappelijk avondwedstrijdje tegen v.v. Eldenia uit Elden. Altijd nog beter dan een training en misschien kunnen we ook de nare nasmaak van afgelopen zaterdag wegspoelen. We hebben ook nu even de mogelijkheid om jongens even op een andere positie te proberen en te kijken hoe dit uitpakt. Als reserves beginnen: Milan, Guus Meurs en Lars Pijpker, zij zullen ongetwijfeld invallen. Nou, laten we ook deze avond op een leuke wedstrijd hopen met veel mooie momenten. Scheidsrechter is de heer Steenbergen, ons allen wel bekend. Het is nog droog, maar kans op regen neemt toe en daar moeten de boys ook mee leren dealen. De wedstrijd begint en het is Eldenia, die de toon vanaf minuut 1 zet. Er lopen in het elftal van Eldenia een paar vaardige spelers rond met voorin snelle spelers. De gasten uit Elden hebben zeker de eerste 10 minuten de overhand. Maar het is SCB, die in de 12e minuut de beste kans krijgt via Lars Hulleman, maar zijn schot is te gemakkelijk voor de keeper. Naarmate de wedstrijd vordert komt Sportclub Bemmel beter in de wedstrijd en levert nu meer tegenstand, waardoor Eldenia terug moet trekken op eigen helft. De keeper van Eldenia heeft nog niet te doen gehad, dit geschreven hebbende, passt Andre op Lars Hulleman die diep gaat en zijn schot treft helaas geen doel. Lars Hulleman stuurt Brent in de 23e minuut de diepte in, de keeper komt snel uit, het is Brent of de doelman. Brent wint het gevecht om de bal en schiet de bal in het lege doel, 1-0. Nog geen 3 minuten later is het weer Brent, die van zich laat horen, zijn schot spat uiteen op de lat., Brent is On Fire!! Het begint behoorlijk te regenen en dan zal het moeilijker worden met de passing, want het gras wordt nat en een goed schot wordt hierdoor nog gevaarlijker, doordat de bal doorschiet. Eldenia heeft vlak voor rust nog een kansje uit een hoekschop, maar die gaat gelukkig naast.
    Ruststand: 1-0

Na rust 3 wissels bij team SCB en wel: Lars Pijpker, Guus Meurs en Milan komen in het veld voor Lars Hulleman, Guus Spanjers en Olaf. De regen is weer gestopt en we beginnen aan de 2e helft. In de 33e minuut komt de voorzet van Brent bij Joep terecht en deze knalt de bal achter de goalie in de verre hoek, 2-0. Eldenia wisselt ook een paar keer om de druk op Sportclub Bemmel op te voeren, na de 2-0 van Joep. En dat lukt ze toch wel vrij aardig, want SCB zal wel bij de les moeten blijven om deze wedstrijd winnend naar het einde te brengen. Het is dat Job goed oplette, want anders was het al 2-1
    geweest. Het is weer Brent, die de pass, op Lars Pijpker verstuurt en deze scoort beheerst over de grond, 3-0 in de 43e minuut. Deze derde goal geeft Sportclub Bemmel meer rust en extra vertrouwen. Maar het is de dekselse Brent, die weer van zich laat horen, want in de 48e minuut passt Guus Meurs hard voor en het is de inglijdende Brent, die de bal achter de keeper plaatst, 4-0. Toch is het Eldenia , die wat terug doet in de 49e minuut, door niet de bal over de tribune te knallen, scoort Eldenia de 4-1. Team SCB laat zich hierdoor niet uit het veld slaan en gaat in de 52e minuut op zoek naar nog een doelpunt. Het is een geweldige dieptepass van Gijs op Lars Pijpker en Lars gaat vol door op de keeper, omspeelt hem en schiet de bal in het lege doel, 5-1. Toch wisselt Bemmel nog in de 55e minuut, Olaf vervangt Mathijs. Sportclub Bemmel heeft vooral in de 2e helft uitstekend gespeeld en het in grote getale aanwezige publiek heeft zich zeker vermaakt. Eldenia heeft er alles aan gedaan om het Sportclub Bemmel zo moeilijk mogelijk te maken. Het blijven geloven in een goed resultaat en dito goede samenwerking tussen de linies, is het een verdiende overwinning. Toch is het Eldenia die in de laatste minuut nog een doelpunt scoort in een hele leuke pot voetbal van beide teams, 5-2.
    Eindstand: 5-2

A.S. zaterdag een thuiswedstrijd voor de competitie tegen sv Orion uit Nijmegen om 11.00 uur. Tot dan Publiek!!!
    Meer informatie over ons team kijk op www.voetbaltopper.nl