• Nieuwjaarsreceptie en jubilarissen Sportclub Bemmel

Op zaterdag 6 januari 2024 vond bij Sportclub Bemmel de nieuwjaarsreceptie plaats. In een pas ‘gemoderniseerde’ kantine hield de voorzitter zijn speech en werden diverse jubilarissen gehuldigd.

• Jubilarissen (vlnr): Martien Niels (25), Henk de Ruijter (70), Hein Rombouts (40), Henk Ratering (70), Quirin van de Logt (40), Theo Rikken (50), Ton Lintsen (60), Harry Houterman (40), Frank Kuster (50), Jos Klomp (50). Afwezig: John Roelofs (50), Bart Houterman (25), Frans Knorth (25), Rik Hendriks (25)

Na deze huldiging hield de voorzitter, Arno van Heusden, een korte nieuwjaarspeech waarin hij onder andere aangaf dat het goed gaat bij en met Sportclub Bemmel, maar dat we wel alert moeten blijven. Vooral in deze tijden blijft het zaak om respect voor elkaar en ook voor al onze vrijwilligers te hebben, want Sportclub Bemmel bestaat met en door haar vrijwilligers en het wordt steeds maar lastiger om alle vrijwilligerstaken blijvend ingevuld te krijgen en houden. Na zijn speech hief hij met alle aanwezigen het glas en werd er getoost op een mooi, gezond, gezellig en sportief 2024.

• Jubilarissen Sportclub Bemmel

• Querin van de Logt (40 jaar lid)

• Rik Hendriks (25 jaar lid)

• Harry Houterman (40 jaar lid)