• Mededelingen bestuur en teruggave contributie 2021

Net als vorig seizoen werd het seizoen 2020-2021 eveneens gekenmerkt door Corona en de daaruit voortvloeiende maatregelen en beperkingen. Gelukkig kon de jeugd tijdens deze periode grotendeels blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Voor de senioren was er echter nauwelijks nog iets mogelijk. Bij Sportclub Bemmel zijn veel uitgaven vast (bijvoorbeeld onderhoud van de velden), maar door het niet doorgaan van verschillende activiteiten zijn ook in dit seizoen minder uitgaven geweest. Over het seizoen 2020-2021 zal het (financiële) resultaat daardoor wederom positief uit gaan vallen.

Het bestuur wil, net als vorig seizoen, een aanzienlijk deel van het voordeel teruggeven aan de leden. Hiertoe zal elk lid van Sportclub Bemmel bij de incasso van de contributie die begin juli 2021 gedaan zal worden een eenmalige korting krijgen. Voor jeugdspelers is dit 15% en voor de senioren zelfs 40%. Het verschil in deze kortingspercentages heeft voornamelijk te maken met de grotere en langere beperkingen waarmee de seniorenteams te maken hebben gehad t.o.v. de leden uit onze jeugdteams.
    Op dit moment gaat het hard met alle versoepelingen en we hopen van ganser harte dat we in het nieuwe seizoen weer volop kunnen starten met onze hobby: VOETBALLEN ! Komende zomer kunnen de teams die nog willen blijven trainen dit z.s.m. doorgeven via accommodatie@sportclubbemmel.nl

Ook zijn we reeds voorzichtig aan het kijken of we de zeskamp (de planning is zaterdag 28 augustus) in combinatie met het vieren van ons 75-jarig jubileum mogelijk toch nog door kunnen laten gaan…
    Houd dus website en je mail in de gaten, want voor je het weet staan we er weer: WIJ ZIJN BEMMEL!

Jullie bestuur