• Koeschijtactie definitief afgeblazen

Na verschillende pogingen de 'koeschijtactie' van de grond te krijgen heeft het bestuur helaas moeten besluiten het nu definitief te moeten afblazen. De redenen voor deze teleurstellende conclusie zijn er een aantal, zoals te weinig animo, gebrek aan enthousiasme, geen vrijwilligers, te veel geregel zonder al te veel resultaten en 'last but not least' veel andere zaken die ook al onze aandacht vragen...

Het afblazen van deze actie betekent voor de club dus ook een flinke financiële tegenvaller. Het bestuur zal zich hier in de komende periode nog verder over buigen.

Uiteraard krijgen alle mensen die reeds meters gekocht hebben (waarvoor mijn dank) hun geld weer terug via ondergetekende.

Arno van Heusden