• Goedemiddag Sportclub Bemmel-getrouwen,

Helaas moeten we de Kick-off Party voor de kleding van Sportclub Bemmel op zaterdag 24 augustus afblazen !

Er is net voor de vakantie veel tijd en moeite gestopt in het op tijd laten passen van de kleding door zo veel mogelijk leden.

Tijdens de periode dat de meeste leden van Sportclub Bemmel met vakantie waren is er keihard gewerkt aan ons nieuwe kledingpakket.

Het resultaat van het nieuwe kledingpakket mag er zijn en we zijn er ook in geslaagd alles te laten voorzien van sponsoring.

Helaas is het echter (net) niet gelukt alle artikelen van het kledingpakket op tijd binnen te hebben voor de 24e.

Na intern overleg hebben we besloten alles in 1 keer uit te willen delen en niet in 2 (of meer) étappes, zodat we 24 augustus helaas moeten annuleren.

Ander gevolg hiervan is ook dat we minstens 1, of mogelijk meer, van de beker- en oefenwedstrijd(en) nog in de 'oude' kleding zullen moeten spelen.

Waar we in elk geval wel garant voor kunnen staan is dat de kleding uitgedeeld zal zijn voordat de nieuwe competitie voor eenieder van start zal gaan.

De exacte dag waarop we jullie de nieuwe kleding wel kunnen overhandigen zullen we zo snel mogelijk laten weten zodra hier alles voor gereed staat.

We beseffen dat dit vervelend is en we hadden graag de 24e alle kleding uitgedeeld zodat de start van de officiële wedstrijden in de nieuwe outfit kon.

Ook zal 't hier en daar behelpen zijn voor nieuwe spelers die geen 'oude' kleding hebben, maar we vragen jullie allen om hier flexibel mee om te gaan.

Met excuses, de kledingcommissie