• Kampioenswedstrijd SC Bemmel Zaal 1 – Morado CF 3

Sportclub Bemmel Zaal 1 is hard op weg naar het kampioenschap in de 1ste klasse KNVB zaalcompetitie. Vrijdag 17 mei om 19:30uur zullen de roodzwarten aftrappen voor het behalen van de titel. Afgelopen vrijdag werd directe concurrent Dierense Boys 1 onder toeziend oog van 2 bestuursleden in eigen huis met bij vlagen goed voetbal en een juiste wedstrijdmentaliteit op een 6-10 nederlaag getrakteerd, hierdoor zijn onze mannen niet meer te achterhalen voor de mannen uit Dieren. Loil 1 heeft met nog 1 wedstrijd te spelen weliswaar een beter doelsaldo dan onze mannen maar zijn met drie punten achterstand afhankelijk van het resultaat in Elst. Een punt tegen de Nijmeegse Morado CF 3 volstaat om de titel na 20 wedstrijden, tevens ook de laatste wedstrijd, binnen te halen. Bemmel zal alles geven om het seizoen af te sluiten in stijl, zeker ook omdat de bekerfinale kansloos werd verloren. Sindsdien zijn de mannen op zoek gegaan naar eerherstel en is de focus volledig op het kampioenschap gericht. In eigen huis, sporthal de Helster, zijn onze mannen nog ongeslagen, in zowel de competitie als in de beker wist geen enkele tegenstander met 3 punten huiswaarts te keren. Morado CF 3 zal in het gevecht om degradatie te ontlopen de punten wel mee willen nemen, echter aan onze mannen de taak om dit niet te laten gebeuren. Met het mislopen van de titel in het bekertoernooi nog vers in het geheugen zullen onze boys erop gebrand zijn niet 2 keer het eremetaal mis te grijpen.

De titel voor het oprapen in de allerlaatste wedstrijd, nu moeten ze het doen, ben jij erbij?

Sportclub Bemmel heet u welkom in Sporthal De Helster om onze jongens aan te moedigen.
    Aanvang 19:30uur, Schubertstraat 1 Elst.