• Komend seizoen staan de trainingen voor onze jongste jeugd op de woensdagmiddag onder leiding van Johan Scholten. Johan gaat samen met een aantal studenten van het CIOS de trainingen verzorgen.

Johan heeft meer dan ruime ervaring in het voetbal. Zo heeft hij in het verleden onze O19-1 getraind, is hij momenteel al enkele seizoenen hoofdtrainer van GVA-1. Daarnaast is Johan met zijn bedrijf voetbalscholing.com al ruim 25 actief in o.a. scholing van trainers en het verzorgen van voetbaltraining voor met name de jongste jeugd. Spelplezier en ontwikkeling van de jongens en meiden, eenieder op zijn of haar eigen niveau, staat hierbij centraal iets wat uitstekend aansluit op de opleidingsgedachte van Sportclub Bemmel.

Wij wensen Johan, zijn team van CIOS studenten en natuurlijk onze jongste jeugd heel veel plezier toe op de woensdagmiddag!