• Inschrijvingen Voetbalschool SoccerSKILLS geopend! (nieuw seizoen 2019/2020)

Beste spelers en ouders,

Met deze mail wil ik de spelers de mogelijkheid bieden om zichzelf in te schrijven voor Voetbalschool SoccerSKILLS seizoen 2019/2020.

Er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf je dus nu in voor komend seizoen!

Gedurende het eerste traject van het seizoen 2019/2020 zullen de trainingen plaatsvinden op de volgende data:

September: 13 september, 20 september, 27 september;
    Oktober: 4 oktober, 11 oktober, 18 oktober, 25 oktober;
    November: 1 november, 8 november, 15 november, 22 november, 29 november;
    December: 6 december (inhaaltraining), 13 december (inhaaltraining).

De O9-categorie traint op vrijdag van 17:00 uur tot en met 18:00 uur (uiterlijk 16:55 uur aanwezig).

De O11- en O13-categorie traint op vrijdag van 18:15 uur tot en met 19:15 uur (uiterlijk 18:10 uur aanwezig).

Er wordt op veld 5 getraind (het kunstgrasveld achter het hok van de ballenkluizen).

Het aantal trainingen van het traject is uitgebreid met 2 trainingen. Dit betekent dat SoccerSKILLS in het nieuwe seizoen 14 trainingen aanbiedt, waarvan 2 trainingen inhaaltrainingen zijn. De kosten voor dit traject bedragen 80,00 euro per speler.

Ik hoor graag of je je wilt inschrijven, dan kunnen we je inschrijving definitief maken en maak je onderdeel van de groep die komend seizoen start bij SoccerSKILLS!

We streven naar 30 spelers per leeftijdsgroep, dus ben er snel bij!

Vol = vol!

Voor vragen en/of opmerkingen (over bijvoorbeeld oefenstof, data en visie), ben ik beschikbaar.

Met sportieve en vriendelijke groet,

Swen Rovroy

Afgestudeerd toegepast psycholoog
    Hogeschool Arnhem/Nijmegen