• Inschrijven bij Voetbalschool SoccerSKILLS (nieuw traject februari 2019)

  Beste talenten van Voetbalschool SoccerSKILLS,

  Het huidige traject van Voetbalschool SoccerSKILLS loopt nog twee trainingen door, plus opeenvolgend twee inhaaltrainingen die voor elke ingeschreven speler toegankelijk zijn. Ik ontvang veel goede, positieve en enthousiaste reacties en de inschrijvingen voor het traject in februari gaan uiterst snel. Binnen een kleine twee weken zijn de plekken bij Voetbalschool SoccerSKILLS voor het traject van februari 2019 al ruim over de helft bezet geraakt. Top!

  SoccerSKILLS voor iedereen: vriendjes, vriendinnetjes, jongens en meisjes, teammaatjes, niet-selectiespelers en selectiespelers. Laat het ze weten!

  In mijn ogen heeft Voetbalschool SoccerSKILLS met het bieden van een extra trainingsmoment een toegevoegde (meer)waarde voor de ontwikkeling van de speler op het gebied van techniek, coördinatie, balgevoel en fysiek. Ik zie duidelijke verschillen tussen het moment waarop de speler net bij SoccerSKILLS binnenkomt en na het laatste trainingsmoment van een traject. 

  Bij Voetbalschool SoccerSKILLS staat het spelplezier centraal. Wij kiezen voor een variatie aan oefenvormen, gericht op één-tegen-één-situaties, schottechniek, balgevoel, coördinatie, conditie en inzicht, waarin veel herhalingsmomenten en transfers naar wedstrijdsituaties te vinden zijn. De spelers leren door te spelen en wij stimuleren de individuele ontwikkeling onder andere door positieve bekrachtiging (bijvoorbeeld het geven van complimenten), individuele aandacht en door het geven van voorbeelden en uitleg. 

  Er zijn voor zowel de F-, als de E-/D-categorie nog een aantal plekken vrij bij Voetbalschool SoccerSKILLS. 

  De inschrijvingen voor het nieuwe traject van Voetbalschool SoccerSKILLS in 2019 (februari) lopen nog tot 30 november!

  Voor zowel de O9- als O11/013-groep streef ik naar 30 spelers per leeftijdscategorie. Zoals de situatie nu is, heb ik bij de O11/O13-groep een veel grotere groep. Dit betekent dat ik een extra trainer wil toevoegen om de individuele aandacht per speler te waarborgen. Dit is reeds geregeld. 

  De kosten blijven hetzelfde en dat betekent dat er een eenmalig bedrag van 70,00 euro per speler wordt gevraagd. Hiervoor krijgt de speler twaalf trainingen bij Voetbalschool SoccerSKILLS, waarvan twee inhaaltrainingen aan het einde van het traject. 

  @Teambegeleiders/trainers: willen jullie de mogelijkheid voor het inschrijven voor dit extra trainingsmoment kenbaar maken aan jullie teams?

  @Jeugdcoördinatoren: willen jullie de mogelijkheid voor het inschrijven voor dit extra trainingsmoment kenbaar maken aan de teams binnen jullie leeftijdscategorie?

  @Spelers/ouders: neem je vriendjes, vriendinnetjes en teamgenootjes mee naar het volgende voetbaltraject van SoccerSKILLS!

   

  Schrijf je nu in voor het nieuwe traject. Vol is vol!

   

  Als er vragen, feedback of opmerkingen zijn, hoor ik dat vanzelfsprekend graag. 

   

  Met vriendelijke en sportieve groet,

  Swen Rovroy

   

   
  Afgestudeerd toegepast psycholoog 
  Hogeschool Arnhem/Nijmegen
   
  Trainer Sportclub Bemmel JO17-1 categorie voetbal
  Gediplomeerd trainer UEFA C (KNVB TC3)
  Next season: UEFA B (KNVB TC2)

  Voetbalschool SoccerSKILLS
   
  Contact
  Tel: 0637545009