•

Ja, hij is er weer: de SC Bemmel seizoen- en voordeelkaart. Alle eden, vrijwilligers, trouwe supporters en sponsors van SC Bemmel hebben de seizoenkaart inmiddels ontvangen of kunnen de kaart ophalen. Informeer hiervoor bij je leider of vraag erom achter bar in de kantine. Doe dat vooral, want met deze kaart kun jij of je familie een hoop geld besparen!

Zo kun je gratis naar alle thuiswedstrijden van het eerste elftal van SC Bemmel, incl. de twee spannende derby's tegen Bataven en RKHVV. Verder krijgt je een aantrekkelijke korting als je boodschappen doet bij Coop Bemmel, een bloemetje haalt bij Mimosa of je haar laat knippen bij AMI Kappers in Bemmel. Lees maar.
     Coop Bemmel : 5% korting op alle boodschappen m.u.v. rookwaren, slijterijproducten, postzegels en waardebonnen.
     Bloemboetiek Mimosa Bemmel: 10% korting m.u.v. grafwerk en afgeprijsde producten. (De stempelkaart is dan evenwel niet meer geldig)
     AMI Kappers Bemmel: 10% korting (m.u.v. producten)

De SC Bemmel seizoenkaart wordt ook dit jaar weer aangeboden door Coop Bemmel en de Sponsorcommissie.