• Het jaar 2020 is voorbij ! 

  We hebben een echt rotjaar achter de rug. 

  Een jaar vol met emotie, verlies en bovenal heel veel beperkingen. 

   

  Uiteraard zitten er ook positieve kanten aan, zoals onze saamhorigheid, proberen er samen het beste van te maken en vooral blijven kijken wat in een mindere periode WEL mogelijk is i.p.v. NIETS doen… 

   

  Voor die positieve kanten wil ik iedereen (leden, spelers, leiders, trainers, ouders en alle vrijwilligers) hartelijk danken. Zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest. Eens te meer blijkt: WIJ ZIJN BEMMEL! 

   

  Verder is al zoveel gezegd en geschreven over 2020 en Corona, dus daar wil ik het dan ook bij laten. 

   

  Het jaar 2021 is aangebroken ! 

  Dit jaar begint met hindernissen, maar die moeten we samen overwinnen. 

  Laten we zorgen dat we over een jaar met trots en tevredenheid terug kunnen kijken op 2021. 

   

  Nieuwjaarsreceptie 

  Het moge duidelijk zijn dat we de Nieuwjaarsreceptie in januari niet zullen houden. Uiteraard zullen we er wel voor zorgen dat we onze jubilarissen later in het jaar alsnog in het zonnetje kunnen zetten. 

   

  Algemene Leden Vergadering (ALV) 

  Maandag 21 december heeft de ALV digitaal plaatsgevonden en de notulen staan al op de website. 

   

  Sportclub Bemmel 75 jaar 

  Voor degene die dat evt. niet (meer) weet; op zaterdag 9 januari bestaat Sportclub Bemmel 75 jaar ! Ook hier geldt dat we daar op dit moment nog weinig aandacht aan kunnen en willen geven, maar dat we hier in de loop van het jaar ongetwijfeld nog op terug zullen komen om dit samen te kunnen vieren. 

   

  Op en om de velden 

  Op dit moment blijven we gewoon doorgaan met trainen voor de jeugd en zullen, zodra daartoe mogelijkheden zijn, dit verder uitbreiden voor de senioren en voorzichtig weer starten met het spelen van wedstrijden. Hoe dit zich verder zal ontwikkelen weten we uiteraard nog niet, maar we blijven vooral kijken naar dingen die we WEL kunnen doen i.p.v. simpel af blijven wachten. Oplossingsgericht bezig zijn en samen werken aan de mogelijkheden is de manier waarop we dit in moeten gaan vullen. 

   

  De blik vooruit!!! 

  Laten we hopen dat we snel weer kunnen gaan denken in mogelijkheden en oplossingen. Niet meer terugkijken naar het vervelende jaar dat achter ons ligt, maar vooruit kijken en weer lekker bezig zijn met onze hobby, voetballen bij Sportclub Bemmel. Daar gaan we met zijn allen voor !!! 

   

   

  We willen jullie allen in elk geval een voorspoedig, gezond en sportief 2021 toewensen. 

   

   

  Bestuur Sportclub Bemmel