• Bericht van de voorzitter

Beste clubgenoten,

Op dit moment is een groot aantal van jullie hopelijk aan het genieten van een welverdiende vakantie.

Terugkijkend op een geslaagd seizoen 2018-2019 mag dat niet betekenen dat we zondermeer tevreden achterover kunnen leunen.

Achter de schermen wordt er tegelijkertijd ook alweer keihard gewerkt aan de voorbereiding van een nieuw seizoen van onze mooie club, Sportclub Bemmel.

Bijna alle dingen lijken voor het aankomende seizoen toch wel weer op z'n plek te gaan vallen:
    - aantal vrijwilligers neemt gelukkig niet (verder) af
    - (bijna) alle jeugdteams hebben nu begeleiding
    - de seniorenteams hebben voldoende spelers
    - uitdaging is nog voldoende scheidsrechters!
    - alle teams zijn in een competitie ingedeeld
    - alle teams zijn ingeschreven voor de beker
    - Keepersaction op vrijdag loopt weer door
    - Soccerskills op vrijdag loopt weer door
    - Bas Disveld gaat SportBSO Bemmel opstarten
    - Swen Rovroy gaat ROC-training op woensdag doen
    - de 2 nieuwe kleedkamers zijn inmiddels ook opgeleverd
    - er wordt een start gemaakt met de aanleg van de pelletkachel
    - de kledingcommissie heeft een schitterende set kleding gekozen
    - alle clubkleding zit voor de komende 4 jaar weer in de sponsoring
    - we zijn druk doende te trachten de 'kleding kickoff party' te realiseren

Allergrootste punt van zorg, al eerder uitgesproken, is de opvolging van de 'Oud Papier Commissie' !

Naast contributie komt een groot deel van de vaste inkomsten van de club voort uit de opbrengst van de oudpapierinzameling.

De 3 trouwe leden van deze commissie, die dit jarenlang nauwgezet en belangenloos hebben uitgevoerd, gaan nu toch echt het stokje overdragen.

Het zoeken naar hun opvolgers loopt feitelijk het hele seizoen al en heeft tot op heden nog maar heel weinig positieve respons opgeleverd.

Verzoek aan jou, lezer, is er zelf eens goed over na te denken en/of goed om je heen te kijken of je een andere, passende persoon kent.

Hoewel het mij tegen de borst stuit (altijd letterlijk en figuurlijk 'liefdewerk oud papier' geweest) is een vergoeding evt. mogelijk.

Ik hoop dat jullie, als jullie deze oproep lezen, hierin met en voor jullie club willen meedenken en meewerken...!

Jullie verontruste voorzitter...