• Leden en vrienden van Sportclub Bemmel.

Zoals jullie ongetwijfeld weten hebben we weer te maken met nieuwe maatregelen.

Nieuwe maatregel:

Avondklok; er is een avondklok van 21.00 tot 04.30 uur.

Hierin mag je alleen bij hoge uitzonderingen de weg op.

Deze avondklok gaat (vandaag) in op zaterdag 23 januari.

Zorg ervoor dat alle activiteiten op het sportpark uiterlijk 30 minuten voor de start van de avondklok afgelopen zijn i.v.m. de reistijd en dat het sportpark om 20.45 uur gesloten is!!!

Mocht je 's avonds in de knel komen met de trainingstijden, biedt het weekend nog voldoende mogelijkheden om trainingen plaats te laten vinden. Overleg hiervoor eerst met het bestuurslid accommodatie.

Herhaling maatregelen:

Sporten tot 18 jaar

• jeugdspelers die vallen onder de juniorencompetities zijn uitgezonderd van de 'groepjes van twee';

• jeugdspelers tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter aan te houden;

• jeugdteams kunnen onderling hun (trainings)wedstrijdjes nog blijven spelen bij Sportclub Bemmel;

• spelers en begeleiders met klachten blijven nog steeds thuis;

• .begeleiders dienen zich wel aan 1,5 meter afstand te houden.

Sporten vanaf 18 jaar of ouder

• op het complex mag maximaal met twee personen gesport worden, zolang er minimaal 1,5 meter tussen zit;

Het inzamelen van oud papier wordt in elk geval niet uitgevoerd met onze eigen teams/vrijwilligers tot tenminste 9 februari (inzamelavonden blijven gelijk).

Als er vragen of onduidelijkheden zijn, of als er ondersteuning nodig is: laat het dan vooral weten!

Met sportieve en geduldige groet,