• Ajax Kids Tour op bezoek bij SC. Bemmel

  Dinsdag 2 mei 2023 heeft de Ajax Kids Tour (onderdeel van de Ajax Supportersvereniging), Sportclub Bemmel een bezoek gebracht.

  Ruim 150 kinderen hadden zich aangemeld en hebben diverse voetbal spellen gespeeld. Of het nu drie-tegen-drie met kleine goaltjes, vier-tegen-vier in een opblaasbaar voetbalveld was of een-tegen-een met een bal dribbelen tussen poortjes door. Ook was er een opblaasbaar dartbord waar de ballen aan bleven plakken en een doek met gaten er in waardoor je moest scoren.

  Alles stond in het teken van voetbal deze dag.

  Nadat iedereen zich had aangemeld en was ingedeeld in een team, kwam Lucky (de mascotte van Ajax) het veld op en werden er teamfoto's gemaakt. Na de warming-up, onder leiding van Lucky, ging iedereen met zijn eigen trainer de diverse spellen spelen.

  Een bezoek aan de Ajax spelersbus was onderdeel. In de bus werd een quiz gespeeld met vragen over Ajax zoals "wie was de speler die altijd met nummer 14 speelde?" (Johan Cruijff) en "wie is de speler die de meeste wedstrijden voor Ajax heeft gespeeld? (Mister Ajax - Sjaak Swart).

  Na afloop kregen alle kinderen een diploma en konden ze op de foto met Lucky. Ook werden er veel high-fives en knuffels uitgedeeld.

  Klik hier voor een verslag met een paar foto's op de website van ajaxlife.

 • Opnames vanuit de lucht

  Opnames zijn met goedkeuring van de makers geplaatst.

 • Foto's van de Ajax Kids Tour

  Onderstaande foto's zijn met toestemming van de fotograaf en de Ajax Supportersvereniging geplaatst.

  Bedant Ajax Supportersvereniging

  en

  Ron Baltus van sportshots

  en

  Wilco Speksnijder van speksnijderphotography