• Aankondiging ledenenquête SCB

Hoi leden van Sportclub Bemmel,

We hebben groot nieuws! Van 1 juni tot en met 1 juli organiseert Sportclub Bemmel een ledenenquête. Dit is jouw kans om je stem te laten horen en bij te dragen aan de toekomst van onze geweldige voetbalvereniging.

Waarom deze enquête?
    Bij Sportclub Bemmel geloven we dat onze leden de kracht hebben om écht het verschil te maken. We merken dat er een groeiend tekort is aan vrijwilligers en dat sportiviteit steeds belangrijker wordt binnen onze vereniging. Daarom willen we graag jouw mening en ideeën horen om samen een nog betere club te creëren.

Wat willen we bereiken?

1. Meer vrijwilligers: Vrijwilligers zijn het hart van onze vereniging. Zonder hun inzet kunnen we niet functioneren. We willen begrijpen hoe we meer mensen kunnen motiveren om een handje te helpen, en hoe we het vrijwilligerswerk leuker en makkelijker kunnen maken.
    2. Versterkte sportiviteit: Sportiviteit staat centraal in alles wat we doen. We streven naar een omgeving waar respect, plezier en fair play voorop staan. We zijn benieuwd naar jouw ideeën over hoe we de sportieve cultuur binnen Sportclub Bemmel kunnen versterken.

Hoe kun je meedoen?
    De enquête is eenvoudig en snel in te vullen. Je ontvangt binnenkort een uitnodiging via e-mail met een link naar de vragenlijst. Jouw mening is ontzettend waardevol voor ons, en het invullen van de enquête kost je slechts enkele minuten.

Wat gebeurt er met jouw feedback?
    Alle ingevulde enquêtes worden zorgvuldig geanalyseerd. Jullie feedback wordt meegenomen naar eerstvolgende spiegelbijeenkomst die medio september/oktober georganiseerd wordt.

Op basis van jullie feedback zullen we concrete stappen ondernemen om onze vereniging te verbeteren. Resultaten en de daaruit voortkomende acties worden gedeeld tijdens een speciale ledenbijeenkomst aan het einde van de zomer.

Doe mee en maak het verschil!
    Samen kunnen we ervoor zorgen dat Sportclub Bemmel een plek blijft waar iedereen met plezier en trots aan deelneemt. Jouw stem is essentieel in dit proces. We kijken uit naar jouw input en hopen op een grote deelname!

Alvast bedankt voor je medewerking en betrokkenheid.

Met sportieve groet,

Het bestuur van Sportclub Bemmel