• Afgelastingen (wedstrijden)

1 van pagina 9

• Accommodatie

Kleedkamers

De kleedkamers zullen in ieder geval tot aanvang van het nieuwe seizoen gesloten blijven, dit mede in verband met de corona maatregelen.

Gezocht:

terreinmedewerker voor de zaterdagen, (vanaf 15 jaar) 5 uur per zaterdag. Weet je iemand die op zaterdag wil werken (en bijvoorbeeld niet voetbalt op zaterdag) laat het even weten via accommodatie@sportclubbemmel.nl.

-----------------------------------------------------

SPORTPARK:

SPORTPARK BETREDEN IS VANAF HEDEN ALLEEN TOEGESTAAN OP DE AFGESPROKEN TRAININGSMOMENTEN. BUITEN DEZE AFSPRAKEN GEEN TOEGANG IVM DE CORONAMAATREGELEN.

Wifi

Er is nieuwe wifi aangelegd in de kantine. Inloggen kan via wifi-netwerk "Sportclub Bemmel Gast".  Wachtwoord hierbij is "sportclubbemmel1".

Rookbeleid:

Roken is alleen nog toegestaan op het terras bij de kantine.

----------------------------------------------------

• Bas Disveld opende begin dit schooljaar SportBSO Bemmel.
    Wat drijft een 27-jarige sportfanaat om een buitenschoolse opvang in Bemmel te beginnen? En wat houdt deze BSO nou eigenlijk in?

Lees verder.

• Kantine nieuws