• Laatste nieuws

  1 van pagina 5

 • Accommodatie

   

  Vandaag 7-12 1 wedstrijd afgelast. Mo17-1 tegen trekvogels ivm slecht veld 4. Overige wedstrijden kunnen op de andere velden gespeeld worden

  Woensdagmiddag training ROC:

  de laatste ROC training op woensdagmiddag voor de winterstop is 11 december 2019. Deze trainingen worden weer hervat op 15 januari 2020.

  Winterstop:

  Er kan getraind worden tot en met vrijdag 20 december 2019, dan volgt de winterstop. Trainingen kunnen weer hervat worden vanaf maandag 6 januari 2020

  Accommodatie:

  De ballenboksen voor de JO11 - JO10- JO9 - JO8 - JO7 staan vanaf heden bij de terrreinmedewerkers, niet meer in het ballenhok. Graag  de ballenboksen bij de terreinmedewerkers ophalen en ook daar weer inleveren, compleet. Hesjes, dopjes, pionnen zijn voor algemeen gebruik. Plaats pionnen en dopjes terug in het ballenhok (niet in de lockers). Geef de hesjes af bij de terreinmedewerkers zodat deze gewassen kunnen worden. Alle voetbalmaterialen dienen verder in het ballenhok geplaatst te worden, niet in andere ruimtes.

  Rookbeleid:

  Roken is alleen nog toegestaan op het terras bij de kantine. 

   

  Trainingsschema per 13-9-19 is hier te vinden.

 • Bas Disveld opende begin dit schooljaar SportBSO Bemmel.
  Wat drijft een 27-jarige sportfanaat om een buitenschoolse opvang in Bemmel te beginnen? En wat houdt deze BSO nou eigenlijk in?

  Lees verder.

 • Afgelastingen (wedstrijden)

  Geen afgelastingen

 • Verjaardagen

  Naam
  9 dec.Dick Speksnijder
  11 dec.Rob Heijmen
  11 dec.Frank Joosten
  11 dec.Max van Meegen
  12 dec.Joost Houterman
  13 dec.Marc Joosten
  15 dec.Jos van den Dam
  16 dec.Nick Wolters