• Afgelastingen (wedstrijden)

• Laatste nieuws

1 van pagina 8

• Accommodatie

Tweede Pinksterdag 1 juni 2020 zijn er geen trainingen. Het sportpark is dan gesloten.

SPORTPARK BETREDEN IS VANAF HEDEN ALLEEN TOEGESTAAN OP DE AFGESPROKEN TRAININGSMOMENTEN. BUITEN DEZE AFSPRAKEN GEEN TOEGANG IVM DE CORONAMAATREGELEN.

Vanaf 12 mei mogen de senioren (18+) ook weer gaan trainen onder strikte voorwaarden. Zie ook het item links op deze website "de volgende voorzichtige stap". Voor meer informatie mail naar accommodatie@sportclubbemmel.nl

---------------------------------------------------------

Wifi

Er is nieuwe wifi aangelegd in de kantine. Inloggen kan via wifi-netwerk "Sportclub Bemmel Gast".  Wachtwoord hierbij is "sportclubbemmel1".

Rookbeleid:

Roken is alleen nog toegestaan op het terras bij de kantine.

Trainingsschema per 13-9-19 is hier te vinden.

• Bas Disveld opende begin dit schooljaar SportBSO Bemmel.
    Wat drijft een 27-jarige sportfanaat om een buitenschoolse opvang in Bemmel te beginnen? En wat houdt deze BSO nou eigenlijk in?

Lees verder.

• Kantine nieuws