• Afgelastingen (wedstrijden)

Geen afgelastingen

• Accommodatie

Donderdag 30 mei 2019 zijn er geen trainingen, het sportpark is gesloten ivm Hemelvaart.

Trainingen juni 2019. Indien teams in de maand juni nog door willen blijven trainen, dan graag een mailtje naar accommodatie@sportclubbemmel.nl. We verzamelen dan de gegevens en proberen zo veel mogelijk gegroepeerd te gaan trainen deze dagen. (selectieteams worden doorgegeven door de TC) alvast bedankt, Arno.

29 mei zijn de laatste ROC trainingen voor dit seizoen op woensdagmiddag voor de jeugd.

Maar op 5 juni is er een extra activiteit voor alle kinderen tussen de 6 en 13 jaar die het leuk vinden om lekker te sporten! Vanaf 15.30 uur tot 17.30 uur gaan de kinderen allerlei verschillende sport-en spel activiteiten doen. Schrijf je in voor deze activiteit via www.sportbsobemmel.nl of stuur een appje naar 0621425075 met daarin de naam van het kind en de leeftijd.

VACATURES: Op zoek naar een bijbaantje? Wij zoeken nog enthousiaste medewerkers voor de zaterdag en doordeweekse avonden. leeftijd vanaf 16 jaar (15 jaar bespreekbaar). Ben je zelf voetballer, dan is zaterdag wellicht lastig, maar dan kan een doordeweekse avond iets voor je zijn. Weet je misschien iemand voor de zaterdag, geef het hem of haar dan door. Meer informatie of solliciteren stuur een mailtje naar accommodatie@sportclubbemmel.nl

• Kantine nieuws

• Verjaardagen