• Afgelastingen (wedstrijden)

  Geen afgelastingen

 • Accommodatie

  Ballenlockers. Vanaf heden gaan we gebruik maken van ballenlockers in ons ballenhok.

  - Seniorenteams kunnen hier hun eigen ballen (en bidons e.d.) in opbergen. De code voor het slot is verkrijgbaar via Arno Jacobs

  - Juniorenteams (JO19, JO17, MO17, JO15, MO15, JO14, JO13, MO13 en JO12) krijgen een eigen locker. Hierin komen 10 ballen met opschrift teamnummer. Deze ballen kunnen voor de trainingen en als intrapballen op wedstrijddagen gebruikt worden. Ieder team krijgt een eigen code, zorg dat deze code zo beperkt mogelijk bekend is binnen het team. Het is de bedoeling dat er aan het eind van het seizoen nog 10 ballen van het eigen team in de locker zitten. De containers kunnen gebruikt worden om de ballen mee te nemen naar het veld. Zorg er voor dat de locker gesloten is, ook als de ballen in gebruik zijn.

  - Pupillenteams (JO11, MO11, JO9, JO8, JO7), geen wijziging. Deze ballen blijven in de ballenrekken, mede in verband met het gebruik van deze ballen bij de woensdagmiddag trainingen. Zaak blijft uiteraard dat ook deze teams evenzo veel ballen inleveren als er meegenomen zijn. Deze ballen zijn geen intrapballen voor de wedstrijddagen. 

  Cijfercodes verkrijgbaar via Arno Jacobs (06-53781574, graag via whatsapp), deze codes worden alleen verstrekt aan de bekend zijnde trainers/leiders. De Terreinmedewerkers beschikken niet over deze codes. 

  Indien ballen slecht zijn en vervangen dienen te worden, graag even een berichtje naar accommodatie@sportclubbemmel.nl

   

 • Verjaardagen

  Naam
  27 mrt.Tim Bulters
  27 mrt.Elmar Hendriks
  28 mrt.Rob de Beijer
  29 mrt.Mees Mocking
  29 mrt.Martijn Steenbergen
  30 mrt.Bernard Lamers
  30 mrt.Ramon Ratering
  31 mrt.Wessel Bekkering
  31 mrt.Arno Jacobs
  1 apr.Daniël Diks
  1 apr.Maurice Toussaint