• Laatste nieuws

  18 van pagina 15

 • Accommodatie

  Vanaf woensdag 14 augustus kan er weer getraind worden door alle teams (volgens het trainingsschema, zie ook hieronder). Graag aan de afgesproken tijden en veld- en kleedkamerindeling houden. 

  De ballenlockers voor de jeugdtemas zijn weer gevuld (O13 t/m O19) met 10 ballen. Op de ballen staat het team vermeld. Schrijf dit na verloop van tijd over ivm vervagen. Indien een bal slecht of kapot is, dit graag melden via accommodatie@sportclubbemmel.nl, deze wordt dan vervangen. Indien een team een bal kwijt is, kan er een bal bijgekocht worden, kosten €20,- per bal. Aan het eind van het seizoen dienen er weer 10 (club)ballen in de locker aanwezig te zijn, de kosten van de  eventueel ontbrekende ballen zullen bij het team verhaald worden. 

  Hesjes, dopjes, pionnen zijn voor algemeen gebruik. Plaats pionnen en dopjes terug in het ballenhok (niet in de lockers). Geef de hesjes af bij de terreinmedewerkers zodat deze gewassen kunnen worden. Alle voetbalmaterialen dienen verder in het ballenhok geplaatst te worden, niet in andere ruimtes.

  VACATURES: Op zoek naar een bijbaantje? Wij zoeken nog enthousiaste medewerkers voor de zaterdag en doordeweekse avonden. leeftijd vanaf 16 jaar (15 jaar bespreekbaar). Ben je zelf voetballer, dan is zaterdag wellicht lastig, maar dan kan een doordeweekse avond iets voor je zijn. Weet je misschien iemand voor de zaterdag, geef het hem of haar dan door. Meer informatie of solliciteren stuur een mailtje naar accommodatie@sportclubbemmel.nl

  Het meest actuele trainingsschema is hier te vinden.

 • Kantine nieuws

 • Verjaardagen

  Naam
  20 aug.Ton Knipping
  20 aug.Sem de Ruijter
  21 aug.Querin van de Logt
  21 aug.Bjørn Spanbroek
  21 aug.Senna van Zeeland
  22 aug.Thijn Nijenhuis
  25 aug.Berry Menting
  25 aug.Raymond van Merwijk
  26 aug.Harrie Peters
  27 aug.Mick Arts
  27 aug.Frans Berndsen