• nieuws

  16 van pagina 16

 • Accommodatie

  AANVANG WOENSDAGMIDDAG TRAINING JO7 tot JO11.
  In september zijn de trainingen voor de jeugd gestart. Onder leiding van Swen Rovroy, Bram Bravenboer en ROC leerlingen, krijgen de kinderen voetbaltraining. Dit zijn de aanvangstijden:
  - Jo7-Jo8-Jo9 (geb. 2011-2012-2013) : 15.15-16.15 uur.
  - Jo10-Jo11 (geb. 2009-2010) :16.30-17.30 uur.
  Nieuwe kinderen kunnen zich voor het trainen melden bij de begeleiding aan het veld.

  Martijn Steenbergen

  Vanaf woensdag 14 augustus kan er weer getraind worden door alle teams (volgens het trainingsschema, zie ook hieronder). Graag aan de afgesproken tijden en veld- en kleedkamerindeling houden. 

  De ballenlockers voor de jeugdtemas zijn weer gevuld (O13 t/m O19) met 10 ballen. Op de ballen staat het team vermeld. Zorg dat dit goed leesbaar blijft! Als een bal slecht of kapot is, dan graag melden via accommodatie@sportclubbemmel.nl. De bal wordt dan vervangen. Wanneer een team een bal kwijt is, moet er een bal bijgekocht worden. Kosten 20 euro,- per bal. Aan het eind van het seizoen moeten er weer 10 (club)ballen in de locker aanwezig te zijn. De kosten voor de ontbrekende ballen worden op het desbetreffende team verhaald. 

  Hesjes, dopjes, pionnen zijn voor algemeen gebruik. Plaats pionnen en dopjes terug in het ballenhok (niet in de lockers). Geef de hesjes af bij de terreinmedewerkers zodat deze gewassen kunnen worden. Alle voetbalmaterialen dienen verder in het ballenhok geplaatst te worden, niet in andere ruimtes.

  VACATURES: Zoek je een leuk bijbaantje? Wij zoeken nog enthousiaste medewerkers voor de zaterdag en doordeweekse avonden. leeftijd vanaf 16 jaar (15 jaar bespreekbaar). Ben je zelf voetballer, dan is zaterdag wellicht lastig, maar dan kan een doordeweekse avond iets voor je zijn. Weet je misschien iemand voor de zaterdag, geef het hem of haar dan door. Meer informatie of solliciteren stuur een mailtje naar accommodatie@sportclubbemmel.nl

  Trainingsschema per 13-9-19 is hier te vinden.