• Na het succesvolle meidentoernooi met kerst bij SC Bemmel was er op Koningsdag wederom een toernooi georganiseerd voor alle meidenteams van de voetbalclub. Meiden van alle leeftijden speelden met en tegen elkaar voor de toernooiwinst en zijn door de Hema en Landwinkel voorzien van lekkernijen, een geslaagde dag!

  Deze dag werd er ook nog stil gestaan bij een grote mijlpaal voor de club. Vorige week heeft het 100ste meisje zich ingeschreven bij de jeugd van onze voetbalclub. Iets waar we erg trots op zijn! Fenna Niels voetbalt sinds kort in de MO11-1 en werd voordat het toernooi begon in de spotlights gezet, ze kreeg een ingelijst certificaat en een gepersonaliseerde trainingssweater met als limited edition speciaal voor haar het getal 100 erop.

  Het meidenvoetbal wordt in Bemmel steeds populairder. Nadat een aantal meiden al voetbalden in jongensteams is vijf jaar geleden het eerste meidenteam met zeven meiden voor het eerst aan de competitie begonnen. Inmiddels zijn we de 100 meiden in de jeugdteams gepasseerd en schrijven wij volgend seizoen, voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging, in alle leeftijdscategorieën (van MO8 t/m MO19) één of meerdere  meidenteams in.
  De afgelopen jaren zijn er al vele successen al behaald. Zo zijn er al meerdere kampioenschappen gevierd, is de landelijke halve finale van de KNVB beker gehaald, is een team geselecteerd voor de Nederlandse Kampioenschappen en zijn er meiden doorgestroomd naar PEC Zwolle, het Nederlands team (Oranje onder 15) en zijn er meiden gescout voor Ajax, PSV en FC Twente.
  Ook het vrouwenvoetbal zit in de lift, bij de Dames 30+ voetballen 25 vrouwen en sinds dit seizoen is er ook een Dames 21+ team gestart waar inmiddels 13 vrouwen voetballen.

  Heb je interesse om te voetballen of heb je een dochter die enthousiast is over voetbal? Dan kan je contact opnemen met onze ledenadministratie of de leeftijdscoördinatoren (zie de website: www.sportclubbemmel.nl) om eens mee te komen voetballen. Je mag drie keer meetrainen om te onderzoeken of je enthousiast genoeg bent om je in te schrijven.

  Veel meiden/dames gingen je al voor!